Outlet: V-Tac 18W LED rør
Til præsentation af brød, 120 cm

V-Tac V-Tac

2094-0

New product

Nedsat pris! Outlet: V-Tac 18W LED rør - Til præsentation af brød, 120 cm Udvid

Gult 120 cm LED lysstofrør, som præsenterer brød optimalt, så det ser spiseligt og lækkert ud.

Der medfølger gratis LED glimttænder.

Læs mere..

DKK 67,95

inkl. moms

DKK 151,00 inkl. moms

-55%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Outlet: V-Tac 18W LED Rør til Præsentation af Brød

Vær sikker på, at dit bagværk præsenteres i det bedst mulige lys med dette 18W LED T8 rør, skabt specifikt til at fremhæve de gyldne nuancer af brød og bagværk. Designet til at erstatte det traditionelle 36W lysstofrør, tilbyder dette LED-rør en energieffektiv og langtidsholdbar løsning.

Exceptionel Belysningsteknologi

  • Med en lysstrøm på 1530 lumens kan dette LED-rør let oplyse selv de største udstillingsområder.
  • Den høje spredning på 160 grader garanterer, at lyset fordeles jævnt, hvilket eliminerer enhver skygge og sikrer en fuld og klar synlighed af alle detaljer.
  • Den ekstraordinære RA værdi på 95-99 betyder, at dette LED-rør leverer en enestående lyskvalitet, hvilket resulterer i naturlige og levende farver.

Brugervenlighed og Installation

Det 18W LED-rør er utroligt nemt at installere da det tilsluttes direkte til 230V strømforsyningen. Med sine dimensioner på 1200 x Ø26 mm, er det perfekt til hylder og vitriner, hvor pladsen kan være begrænset.

Miljøvenlig og Omkostningseffektiv

  • Dette LED-rør tilbyder alle fordelene ved moderne LED-teknologi, herunder længere levetid og reduceret energiforbrug, hvilket i sidste ende fører til lavere elregninger og mindre miljøpåvirkning.
  • Dets design gør det til en fremragende erstatning for konventionelle lysstofrør, og det kan dermed bidrage til en bæredygtig forretningspraksis ved at minimere affald og elektricitet.

Ideel til Professionel Brug

Det høje kvalitetsniveau fra V-Tac gør dette LED-rør særdeles velegnet til professionelle omgivelser, hvor præsentation er altafgørende. Om det er til et bageri, café eller supermarked, vil dette rør levere et lys, der både er skarpt og indbydende.

Opnå den bedste synlighed og præsentation med V-Tac's 18W LED-rør. Din brødudstilling vil aldrig have set bedre ud. Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
KulørGul
DæmpbarNej
Lysstyrke1530 lumens
Spredning160 grader
RA>= 95
Dimensioner
FatningG13
Højde1200 mm.
Diameter26 mm.
Effekt & spænding
Forbrug18W
Erstat36W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:180-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
RoHS CE certifikatSe dokumentet
LVD CE certifikatSe dokumentet
EMC CE certificatSe dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.