LED Pærer & Spots

LED Pærer & Spots

650 varer

LED pærer er fremtidens belysning. De bruger stort set ingen strøm i forhold til traditionelle halogen- og glødepærer, giver et væsentligt bedre og mere stabilt lys og kan holde i helt op til 10-15 år. Derfor er der god logik i at skifte til LED pærer allerede i dag!

Glødepæren har lyst for os i over hundrede år! Så nu er det på tide, at den bliver sendt på pension. Det kan vi gøre med god samvittighed, for med LED pæren har vi fået en værdig arvtager, der

  • bruger væsentlig mindre strøm end både de gamle glødepærer og overgangsfænomenet halogenpærer
  • giver et bedre og mere stabilt lys, der ikke flimrer og
  • kan brænde i helt op til 50.000 timer!

 

e27 ledpæree14 ledpæreg4 led pære g9 led pæreGU4 led pære
Viser 521 - 624 af 650 produkter

Spar op til 85 % på elregningen

LED pærer har et væsentligt lavere energiforbrug end både traditionelle glødepærer og halogenpærer. Det betyder dels en besparelse på helt op til 85 % på elregningen ved at gå over til LED pærer og dels, at de ikke bliver nær så varme som de traditionelle lyskilder.

Jo længere tid en pære er tændt hver dag, jo større besparelse får du ved at skifte til LED. Så skal du starte et sted med at gå over til LED pærer, så skift i de lamper, der brænder længst tid hver dag. Det mærker du hurtigt på elregningen.

Slip for flimmer, blinken og farveskift

LED pærer lyser også mere konstant og stabilt end både glødepærer og måske især lysstofrør. Lysstofrør er kendt for deres flimrende lys – ikke bare når du tænder det, men også mens det brænder.

Ved at skifte til LED pærer, får du en lyskilde, der lyser helt ensartet, lige så snart den bliver tændt. Lyset skifter heller ikke farve, sådan som du kender det fra sparepærer.

Samtidig kan de fås i forskellige farvetoner, der egner sig til forskellige belysningsopgaver. Det kommer vi tilbage til senere i artiklen.

Slip for at skifte pære og rør i tide og utide

Generelt svinger levetiden på de forskellige LED pærer på mellem 20.000 til 50.000 timer. Hovedparten af de LED pærer vi sælger i dag har levetider på over 30.000 timer og en levetid på 50.000 timer bliver mere og mere almindelig på de nyere modeller. Ved almindelig brug i 8 timer hver dag, svarer det til, at den LED pære, du køber og sætter op i dag, kan brænde i op til 17 år, før den skal skiftes! Det syntes vi egentlig er ret godt!

På den tid ville du skulle skifte lyskilde utallige gange, hvis du havde valgt et lysstofrør, en halogen- eller glødepære i stedet. Regner vi bare med, at en glødepære kan holde et år, svarer det til 17 glødepærer! Den samlede pris for sparede glødepærer overgår prisen på LED pæren med over 500 %!

Kan man få LED pærer til de lamper, vi bruger?

LED pærer fås i et utal af afskygninger. Mest kendt er nok de såkaldte LED strips, der kan klæbes op og skabe lys på steder, hvor det aldrig ville have været muligt at sætte et lampested op til traditionelle pærer. De fås som både 240 volts, 12 og 24v ledstrips. Den første type kan sættes direkte til lysnettet, og de sidste to typer kræver en transformator, der oftest følger med, når du køber LED strips.

Men udover muligheden for LED strips, så er den gode nyhed, at LED pærer ikke kræver specielfatninger. Du kan nemlig få dem i varianter, der passer til alle de mange forskellige sokkeltyper, der findes. Så uanset om du har brug for en erstatning til lysstofrør, GU10 pærer, industriarmaturer eller halogenpærer, så kan du få en LED pære, der passer til.

Det betyder, at udgiften ved at gå over til LED pærer, kun omfatter selve lyskilden – den eksisterende sokkel eller armaturet kan genbruges!

Boligens belysning

Til almindelige fatninger kan du således få LED pærer med både E27 og E14 sokkel lige til at sætte i lampestedet, lampen eller lysekronen. Har du en nyere lampe med GU10 sokkel, der ellers traditionelt anvendes til halogenspots, kan du også få udgaver af pærerne til denne.

En anden populær erstatning er indbygningsspots. De er traditionelt udstyret med halogenpærer, der varmer så meget, at der kan opstå sværtningsskader eller ligefrem brand, hvis den fornødne sikkerhedsafstand eller afskærmning af indbygningspottet ikke er etableret. Med en LED indbygningsspot opstår dette problem ikke på samme måde, da pæren i indbygningsspottet ikke bliver nær så varm som halogenpærerne.

LED pærer til erhverv

Den gælder også, hvis du har et lysstofarmatur. Her kan du købe enten et LED lysstofrør eller et T8 LED lysstofrør i stedet, alt efter hvilken fatning, der anvendes i armaturet.

Til butikker kan der fås særlig LED butiksbelysning. Her er det vigtigt, at du vælger en farvetemperatur på LED pærerne i belysningen, der er så høj som mulig. Dette er en rigtig vigtig detalje. Det sikrer en så farveægte fremvisning af varerne som muligt.

Til produktionshaller og på byggepladser kan de traditionelle lysstofarmaturer og halogenspots erstattes af LED industriarmaturer og LED paneler. De giver en mere konstant og flimmerfri belysning af arbejdsområdet.

Så uanset hvilken belysningsform, du anvender i dag, kan der fås en erstatning med LED-teknologi.

Koster LED pærer ikke mere end almindelige lyskilder?

Prisen på en LED pære er oftest en smule højere end de traditionelle lyskilder, som den skal erstatte. Men merprisen har hurtigt tjent sig hjem alene i besparelser på strømregningen og pærens levetid.

Som allerede nævnt sparer du omkring 85 % på strømregningen ved at gå over til LED pærer. Så hvis du før brugte en 40 W glødepære, kan du nu nøjes med en LED pære på 6 W! Det vil sige, at du sparer hele 34 W på el-regningen fra det øjeblik, du tænder for pæren første gang! Det kan hurtigt tjene prisforskellen hjem.

På samme måde har vi også tidligere set på, hvor mange glødepærer du slipper for at skifte, fordi LED pæren har væsentlig længere levetid. Alene den besparelse får prisforskellen mellem en almindelig glødepære og en moderne LED pære til at ligne en bagatel.

Så selv om LED pæren er en smule dyrere i anskaffelse, løber den samlede besparelse hen over pærens levetid op i mange, mange penge.

Sådan vælger du den rigtige LED pære

Så LED pærer har rigtig mange fordele og kan erstatte alle former for lyskilder, selv de mere specialiserede typer, der typisk anvendes i belysning på arbejdspladser og på kontorer. Samtidig fås der særlige LED-baserede lyskilder, der har helt unikke egenskaber og kan anvendes på steder, hvor det normalt ikke er muligt at placere lyskilder med de traditionelle armaturer og sokler.

Selv om det umiddelbart er nemt at vælge pære alt efter hvilken type armatur, du har i dag, er der dog en del nye parametre og muligheder, du bør være opmærksom på, når du skal vælge den rigtige LED-erstatning for din nuværende lyskilder eller vil udnytte nogle af de nye muligheder, som LED pærer giver i hverdagen. En af de væsentligste forskelle er farvetemperaturen, der kan have stor betydning for både kræsne børn på hjemmefronten og kundernes indtryk af de varer, I sælger i jeres butik.

Derfor har vi opbygget en guide, der tager udgangspunkt i de mest almindelige brugssituationer både derhjemme og på arbejdspladsen.

Til hjemmet

I den private husholdning kan LED pærer ud over at spare på strømmen, skabe nye og bedre arbejdsforhold i køkkenet, udgå at blænde dig i badeværelset og skabe den rigtige stemning i stuen, soveværelset og andre steder, hvor du har brug for at kunne justere på belysningen.

Til køkkenet

I køkkenet kan du skabe en væsentlig bedre arbejdsbelysning over køkkenbordet og samtidig sende de varmende halogenspots eller flimrende sparepærehalogen-erstatninger på pension.

Har I overskabe over køkkenbordet, er det nemt at erstatte halogenbelysningen under overskabene med en LED strip. Sæt den eventuelt op i en aluprofil, der fås med en praktisk overtrækskappe, som kan beskytte LED strippen mod stænk og sprøjt fra madvarer og varme væsker.

Vælg den rigtige farvetemperatur til LED-belysningen

I køkkenet er det særligt vigtigt, at du vælger den helt rigtige farvetemperatur til LED-belysningen. Farvetemperaturen angives i grader Kelvin og går typisk fra omkring 2500 til 7000 Kelvin. Jo lavere farvetemperaturen er, jo varmere og mere rødligt virker lyset og jo højere farvetemperaturen er, jo mere koldt og hvidt virker det.

Hvor glødepærer og halogenlamper oftest har en lav farvetemperatur og dermed et mere rødligt skær, der skaber misfarvninger af madvarerne, bør du i stedet vælge en LED-erstatning med en høj farvetemperatur og dermed en mere ”kold”, hvid farve.

Det mere klare, hvide lys misfarver ikke madvarerne og sikrer derfor, at du får opdaget mugsporer og andre misfarvninger, der kan indikere, at de råvarer du er ved at forarbejde, måske ikke er så friske og sunde, som du forventede.

Den rigtige farvetemperatur kan afhjælpe kræsenhed

Vælger du også en kold, hvid LED-belysning med høj Kelvin-temperatur til spisebordet i køkkenet eller stuen, kan du dæmme op for noget af den modstand, som kræsne ganer tit har mod madvarer. For den traditionelle søvnige belysning over spisebordet i form af gløde- eller halogenpærer, giver oftest madvarerne en alt for rødlig og dermed mere unaturlig nuance. Da vi også spiser med øjnene, kan misfarvningen være med til at vække den mistro mod fødevarerne, som kræsne personer altid har.

Med en mere kold, neutral belysning, fjernes misfarvningen og forsøg med kræsne børn har vist, at det oftest får flere nye fødevarer til at glide ned, fordi de har den samme farve, som de har i almindeligt dagslys. Lyset virker måske knapt så hyggeligt, men I sparer de mange og oftest seje kampe med ungerne om at prøve nye retter eller nye fødevarer.

Til badeværelset

Til badeværelset kan der fås LED-erstatninger til de indbygningsspots, der traditionelt vælges til for eksempel brusekabiner, som ovenlys over badeværelsesspejlet og så videre. En af de væsentligste fordele – ud over det lavere energiforbrug – ved at skifte til LED i stedet for halogenspots er, at pærerne ikke bliver nær så varme som halogenpærerne, og derfor ikke behøver den samme sikkerhedsafstand og afskærmning til overliggende isolering og andre materialer, som det ellers er nødvendigt.

Det åbner op for, at du kan sætte indbygningsspots op på steder, hvor der traditionelt ikke ville være plads nok til det eller hvor der kunne være fare for, at du kunne komme til at brænde dig på dem.

Samtidig kan du også sætte for eksempel LED strips op og derved skabe nye belysningsmuligheder, der giver dig et bedre lys at se ved, når der f.eks. skal lægges make-up ved badeværelsesspejlet. Sætter du således en række LED strips rundt langs kanten af badeværelsesspejlet, får du samme gode arbejdsbelysning til make-uppen, som ved et professionelt sminkespejl.

LED stripsene oplyser nemlig dit ansigt frem for spejlet, så du tydeligt kan se, hvad du laver og hvor der skal lægges sminke på. I forhold til de almindelige glødepærer, der tit omkranser det almindelige makeup-spejl, blænder LED stripsene ikke nær så meget.

LED strips eller LED indbygningsspots kan også bruges til at opdele belysningen i badeværelset i et orienteringslys, der kan bruges, når du f.eks. skal på toilettet og et ”arbejdslys”, der kan bruges, når du skal vaske og soignere dig eller lægge make-up. Til toiletbesøget kan du nemlig oftest klare dig med en ovenbelysning i loftet, hvor soignering og make-up kræver lidt mere lys at se ved.

LED pærer til stuen

I stuen vil du traditionelt have behov for at skabe zoner med forskellig belysning, alt efter om belysningen skal bruges til hygge eller til at arbejde ved. Den gode nyhed er, at du med LED pærer kan skifte mellem de forskellige belysningsmuligheder i den samme zone og dermed er mere frit stillet. Samtidig får du endnu flere muligheder for at skabe hyggestemning – det kommer vi tilbage til om lidt.

Almindeligvis er der brug for et orienteringslys i stuen, når du bare skal gå i gennem den. Det klares oftest med en loftslampe eller to eller nogle indbygningsspot, der samtidig kan fungere som hyggebelysning. I begge tilfælde kan du skifte lyskilden til LED pærer og derved spare rigtig mange penge på strømforbruget.

Du kan også erstatte den eksisterende belysning med LED strips i loftet hen over de mest almindelige gennemgangsvej i stuen. Det giver en væsentligt mere jævn belysning og indikerer samtidig den lige vej gennem stuen.

Sørg for at tjekke om LED pærerne kan dæmpes

Over spisebordet er det en god ide at have en belysning, der både kan bruges til det hyggelige måltid med gæster og til, når der skal arbejdes hjemme, hjælpes med ungernes lektier eller du af andre grunde har behov for en kraftigere belysning over spisebordet.

Derfor har mange allerede valgt en belysningsløsning, der kan dæmpes. Det skaber mulighed for, at lyset i lysekronen over spisebordet kan dæmpes helt ned, når der skal levende lys på bordet til at understrege hyggen med og kan gøres kraftigt, så du kan se at dække bord eller bruge spisebordet til andre formål.

Her kan de eksisterende lyskilder erstattes med dæmpbare varianter. Det er dog ikke alle LED pærer, der kan anvendes sammen med en traditionel lysdæmper. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at de LED pærer du køber til lamper, der kan lysdæmpes, rent faktisk også understøtter det. Det står tydeligt angivet på alle vores produkter.

Omvendt kan du også købe LED pærer, der kan lysdæmpes ved hjælp af en fjernbetjening eller hvor det er muligt at skifte farve (ikke farvetemperatur) på lyset. Hvor det første kan være ganske brugbart i hverdagen og tilføje en ny og måske savnet funktion til jeres spisebords- eller anden belysning, kan muligheden for at skifte farve på lyset nok mest bruges for sjov til for eksempel. temafester eller andre særlige lejligheder.

Undgå irriterende lysreflekser i tv’et

Til belysningen over sofaarrangementet har du de samme muligheder som over spisebordet. Igen kan det være formålstjenesteligt at tilføje en dæmpefunktion til lyskilderne over sofabordet og rundt om sofaen, hvis den ikke allerede er installeret i elinstallationerne.

Samtidig kan alternative anvendelser af f.eks. LED strips give nye belysningsmuligheder, der f.eks. ikke irriterer, når I skal se tv. Sæt f.eks. LED strips bag på fladskærmen, så væggen bag tv’et bliver oplyst. Derved bliver det ikke nær så anstrængende at se på skærmen, selvom I måske har slukket eller dæmpet alt andet lys omkring sofagruppen. Overvej også at montere LED indbygningsspots eller sæt en dæmpbar LED strip op i loftet over sofaen. Det giver lys over sofaarrangementet, uden at det skaber problemer med reflekser i fladskærmen.

Læs uden at få sved på panden

Som læsebelysning til sofaen eller den gode stol kan du i dag få LED-baserede standerlamper eller skifte eksisterende halogenpærer ud med LED-erstatninger, der ikke giver nær den samme varme og samtidig giver et væsentligt bedre og helt flimmerfrit lys at læse ved.

Så med LED pærer i standerlampen og i en eventuelt separat læsespot, undgår du at sidde og misse med øjnene eller blive varm i hovedet af varmen fra lampen, mens du læser din yndlingsbog.

Til soveværelset

Til soveværelset kan du naturligvis skifte til LED-pærer i både lofts- og sengelamper. Det giver en øjeblikkelig besparelse på elregningen, men samtidig får du også mulighed for at tilføje muligheder for eksempel for at kunne dæmpe belysningen, hvis den ikke allerede findes i den nuværende elinstallation.

Du kan også sætte LED strips op over sengegavlen eller langs undersiden af sengekanten. Det kan skabe en anderledes og mere hyggelig belysning i soveværelset og er nok mere behageligt at slå øjnene op til, hvis du vågner om natten og får brug for at tænde lyset.

LED strips kan også bruges til det store spejl, som mange har hængende på væggen eller siddende på klædeskabet, når de lige skal tjekke deres beklædning eller til at omdanne et traditionelt spejl til et professionelt sminkespejl, sådan som vi allerede har beskrevet det i afsnittet om LED pærer i soveværelset.

Lys skaber stemninger

Vi har allerede nævnt mulighederne for at købe LED pærer og -strips med indbyggede dæmpnings- og farveskiftfunktioner. Begge dele kan skabe en stemningsfyldt belysning på steder, hvor det for eksempel ikke var muligt at dæmpe lyset før.

LED strips med farveskift kan også bruges til at skabe en effektfuld belysning i f.eks. jeres reol, i indgangspartiet eller i døråbningen mellem to stuer en suite. De kan også bruges til hyggelig belysning i soveværelset eller være til stor glæde i børneværelset.

De fleste LED strips med farveskift har oftest også forskellige overgangseffekter, så du kan sætte dem til at skifte farve efter et nærmere defineret mønster og varierende hastighed fra det diskotekshurtige til det mere diskrete og overraskende.

Til festlige lejligheder har mange af de programmerbare LED strips også løbelys- og andre lyseffekter indbygget. Det er tilmed muligt at få en særlig ”fest disk” med indbygget mikrofon, der kan skifte farve og rytme ligesom et gammeldags lysshow. Det kan sætte ekstra kolorit på festen, nytårsaften eller hvornår der nu ellers er brug for lidt ekstra spræl i hverdagen.

LED pærer til indkørsel og havebelysning

Til belysningen i indkørslen eller haven, kan du få mange forskellige løsninger. Først og fremmest kan du udskifte eksisterende lyskilder med LED pærer og spare på strømregningen, men du har også mulighed for at udnytte nogle af de særlige funktioner, der er bygget ind i mange LED-løsninger.

En af de største fordele ved at bruge LED udendørs er, at de ikke er nær så temperaturfølsomme som de gammeldags sparepærer, der jo holdt op med at virke, så snart vi nærmede os frysepunktet. Det var surt at komme hjem til en mørk aften, hvor frosten havde gjort indkørslen spejlglat og du skulle sikkert ind i huset.

Samtidig bliver pærerne ikke nær så varme som traditionelle gløde- og halogenpærer. Det betyder, at du kan placere belysning meget tættere på f.eks. beplantninger i haven og derigennem skabe nye, spændende lyseffekter i haven eller sætte LED-lys op på steder, hvor det f.eks. ikke var muligt at sætte indbygningsspots med halogenpærer op, fordi det ikke var muligt at få stor nok sikkerhedsafstand til isolering og brandbare materialer.

En særlig effektfuld belysning er de særlige LED nedgravningsspots, der kan monteres i belægningen i indkørslen eller i havens gang- og andre flisearealer. Nedgravningsspottene kan også bruges som effektfuld belysning i bede og som belysning af husfacaden.

Anden udendørs belysning med LED pærer

Den traditionelle halogenprojektør der oftest anvendes som oplysning af større arealer, ridebaner og haller fås i dag som LED projektører, der kan lyse lige så meget og holder væsentligt længere end halogenpæren i de gammeldags projektører.

Som noget helt særligt er det muligt at få LED projektører med fjernbetjent farveskift. Det kan for eksempel bruges til at skabe en effektfuld belysning af huset, så du kan give det forskellige farver eller få det til at skifte farve ved hjælp af et af de indbyggede farveforløb. Brug det ved festlige lejligheder eller i forbindelse med særlige højtider som for eksempel jul og nytår. Det skal nok vække opmærksomhed i nabolaget.

LED-projektører kan naturligvis også fås med indbygget bevægelsessensor, så de kun tænder, når der er nogen, der bevæger sig rundt på arealet. Det er også muligt at få LED pærer med indbygget bevægelsessensor, der kan sættes op på steder, hvor denne funktion i dag ikke er tilgængelig. Endelig kan du også købe separate udendørs- og indendørs bevægelsessensorer hos LEDproff. Så slipper du for at skulle handle hos flere forskellige leverandører for at få din optimale belysningsløsning.

LED pærer til professionelt brug

Til erhvervsbrug kan du naturligvis altid udskifte eksisterende lyskilder med de billigere LED-versioner og dermed skære ned på belysningsudgifterne i firmaet. Men derudover giver LED pærer jer en række nye, smarte muligheder, der ikke er tilgængelige med traditionelle lyskilder.

Til kontoret

Til kontoret kan lyskilder i loftslamper, skrivebordslamper og øvrig kontorbelysning udskiftes med LED pærer på samme måde som derhjemme.

Du har også mulighed for at bruge LED strips og anskaffe særlige LED armaturer i stedet for gammeldags lysstofrør. De fylder væsentlig mindre og kan derfor også sættes op på steder, hvor det tidligere var svært at få plads til lampefatninger eller armaturer.

Samtidig slipper I for irriterende blink og farveskift i belysningen, sådan som det ellers tit kan opleves med lysstofrør. LED pærer lyser fuldstændigt konstant og stabilt lige fra de bliver tændt og til I slukker igen. I undgår iøvrigt også den irriterende blinken, når lysstofrørene er ved at gå i stykker.

LED vækstlamper

Til kontorets beplantninger er det muligt at anskaffe særlige LED vækstlamper. På grund af den meget lille eller nærmest ikke eksisterende varmeudvikling fra disse vækstlamper, kan de sættes væsentlig tættere på planterne.

Dermed bliver det muligt at skabe beplantede områder i mørke dele af kontoret, receptionen eller produktionen, hvor der ellers ikke tidligere var plads til det, fordi der ikke kunne skabes afstand nok mellem vækstlampe og beplantning. Der er heller ingen der siger, at vækstlamperne skal sidde over planterne. Med LED vækstlamper kan de også sættes op på væggen bag beplantningen.

Til butikken

Har du en butik, er du naturligvis interesseret i, at alle varer tager sig bedst muligt ud over for kunderne. Med traditionel butiksbelysning som f.eks. halogenspots, lysstofrør og gammeldags glødepærer har du imidlertid det problem, at lyskilderne oftest misfarver varerne.

Det er kritisk i f.eks. tøjbutikker, hvor mange kunder netop falder for en bestemt farve på det tøj, de køber. Kommer de hjem og opdager, at tøjet har en hel anden farve, end det havde i butikken, giver det dem en dårlig købsoplevelse.

Med LED pærer kan du komme dette problem til livs ved at vælge en mere neutral farvenuance til belysningen. For hvor traditionelle lyskilder oftest arbejder ved forholdsvis lave farvetemperaturer, der giver et mere rød- eller gulligt lys, er det muligt at få LED pærer med højere og dermed mere klart hvide farvetoner, der ikke giver misfarvninger af de udstillede varer.

Derved er du sikker på, at varerne altid tager sig bedst muligt ud. Samtidig kan du også placere belysningen tættere på varerne, da LED pærer ikke afgiver den samme mængde varme som traditionelle lyskilder. Brug for eksempel LED strips langs underkanten af hylderne til at skabe effektfulde belysninger eller se de mange muligheder, som vores særlige LED belysningssystemer giver for at indrette butikken med den optimale belysningsløsning.

Til butikker, barer og restauranter er det også muligt at købe et særligt LED lysskilt, hvor du kan skrive teksten direkte på skiltet med en særlig markerpen, der fås i forskellige farver. Det giver mulighed for at producere ”håndskrevne lysskilte” med gode tilbud, der lyser op i sig selv. Effektfuldt til vinduet eller til væggen.

Til produktion og lager

Ordentlig lys i produktionen og på lageret kan være med til at afhjælpe arbejdsulykker og opdage fejl eller skader på de produkter, I lever af at sælge. Derved undgår I alt lige fra sygemeldinger til erstatningssager og kan nedbringe antallet af retursager på grund af skader, mangler eller defekter, der blev overset på grund af manglende eller forkert belysning.

Igen er det især muligheden for at få en belysning, der ikke misfarver produkterne og som kan placeres på steder, hvor det tidligere ikke var muligt at skaffe ordentlig belysning, der er den store fordel.

LED paneler, LED strips og armaturer fylder ingenting, udvikler ingen nævneværdig varme og kan derfor sættes op der, hvor der er brug for lys, ligesom de kan placeres meget tættere på de emner, der produceres eller håndteres i produktionen eller på lageret, uden at I skal være nervøse for varmeskader eller antændelse.

Til håndværkere og byggepladser

Som håndværker har du brug for lys, der hvor du skal arbejde. Oftest er det nødvendigt at lyse op på trange steder eller steder, hvor der er langt til nærmeste stikkontakt.

Det er svært med traditionelle lyskilder som gløde- og halogenpærer. Dels fordi de kræver væsentlig mere strøm og dels fordi de udvikler meget mere varme end LED pærer, der på grund af den helt op til 85 % lavere effekt, sjældent udvikler særlige meget varme.

Til brug på steder hvor der ikke er så meget plads eller hvor der ikke er strøm lige i nærheden, er det muligt at anskaffe LED lygter, der kan lyse med op til 4000 lumen. Det er lige så stærkt som nogle af de kraftigste projektører til strøm.

Til byggepladsen kan der nemt opsættes belysning i form af LED paneler, armaturer og projektører, der giver væsentlig mere farveægte og lige så kraftigt lys som halogenprojektører. Samtidig er der heller ikke grund til at bekymre sig om placering eller nærhed til brandbare materialer. De kan stilles der, hvor der er brug for lys.

Til montage på køretøjer og afspærringsmateriel har du mulighed for at købe særlige LED advarselslys. På grund af det væsentligt lavere strømforbrug, er du altid sikker på, at batteridrevne afspærringsmaterialer har strøm nok til at køre hele natten igennem. Derved slipper du for at trække ledninger ud til afspærringen.

Du kan også købe komplette flash-kits til de mest gængse håndværkerbilmodeller, hvor du får lysbjælke til taget og ekstra advarselslamper langs vognes sider i en og samme pakke – lige til at skrue på bilen.

Der findes altid en løsning med LED pærer

LED pærer er fremtiden og du kan altid finde en belysningsløsning, der anvender de energivenlige LED pærer. Alene levetiden, det lavere effektforbrug, samt fleksibiliteten og de mange nye muligheder som LED pærer giver, er grund nok til at skifte til LED pærer allerede i dag.

Gå på opdagelse her på LEDproff.dk. Vi har med garanti de LED pærer, du har brug for!

 

Filter

Pris
DKK 2 DKK 1851
Kulør
mere.. mindre
Filter