230V WiFi Smart Home dæmper
Inkl. endeprop, til 230V Neon COB, memory funktion, max 50 m.

12504-0

New product

230V WiFi Smart Home dæmper - Inkl. endeprop, til 230V Neon COB, memory funktion, max 50 m. Udvid

Wifi dæmper til 230V Neon COB.



Gør det muligt at styre 230V Neon COB LED strip  via smartphone.

Kan klare maks. 50 meter LED strip.

Dæmperen gør det muligt at slukke/tænde, skrue op og ned for lysstyrken, samt indstille timere til at slukke og tænde lyset.

Dette gøres nemt via Smart Life appen, som kan hentes gratis til Android og iOS.



Infrarød fjernbetjening.

2 stk. 5 cm krympeflex Ø20 mm medfølger.

Læs mere..

DKK 169,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Dette produkt benytter Tuya/Smart life.
Tuya er en af de største inden for Smart home og registreret på Amerikanske NASDAQ. Med Tuya er du sikret den bedste løsning, baseret på fremtidens cloudløsning og med integration til Google home og Alexa.

Gør dit hjem smartere med en smart dæmpningsløsning

Opgrader dit hjem med denne alsidige 230V WiFi Smart Home dæmper, der tilbyder intelligent styring af lysstyrken i dine omgivelser. Specialdesignet til at fungere med 230V Neon COB lys, giver denne dæmper dig muligheden for at tilpasse belysningen præcis efter dine behov og ønsker.

Funktionalitet

Med muligheden for tilslutning til en 230V forsyning, sikrer denne dæmper nem installation og integrering i dine eksisterende lysinstallationer. Dens intelligente teknologi gør det muligt at kontrollere lysene via dit WiFi-netværk, så du kan betjene belysningen fra en smartphone eller tablet, hvor som helst i hjemmet.

Præcisionsdæmpning

En af de primære funktioner ved denne enhed er dens effektive dæmpningskapacitet. Uanset om du ønsker en blød, afslappet belysning til afslapning om aftenen eller mere intensiv belysning til arbejde eller underholdning, kan du justere lysstyrken med et enkelt tryk. Dæmperen sikrer en problemfri overgang mellem lysstyrker uden flimmer.

Memory funktion

Med den indbyggede memory funktion behøver du aldrig at bekymre dig om at miste dine indstillinger igen. Dæmperen husker dine præferencer, selv efter en strømafbrydelse, og giver dig dermed en problemfri oplevelse hver gang.

Dimensioner og design

Den kompakte størrelse på 95 x 25 x 85 mm gør det nemt at installere dæmperen diskret i dit hjem uden at tage værdifuld plads op eller forstyrre indretningen. Dens slanke design gør det let at integrere med ethvert interiør.

Sikkerhed og modstand

  • IP20 klassificeringen betyder, at enheden er ikke modstandsdygtig over for vand og derfor bedst egnet til tørre indendørs miljøer.
  • For at opnå maksimal effektivitet og sikkerhed, anbefales det at undgå installation i fugtige områder såsom badeværelser eller køkkener med høj luftfugtighed.

Anvendelser

Med en maksimal rækkevidde på 50 meter, kan denne dæmper effektivt betjene større rum og åbne områder. Det er ideelt for stuer, møderum, eller enhver anden plads, hvor styring og tilpasning af belysningen kræves.

Komplet løsning

Inkluderet i pakken er en endeprop, så du kan afslutte installationsprocessen hurtigt og få en pæn og professionel finish.

Med denne 230V WiFi Smart Home dæmper kan du tage kontrol over dit lys og skabe den rette atmosfære i dit hjem med lethed og fleksibilitet. Oplev fordelene ved smart teknologi, og de mange muligheder for tilpasning, som denne avancerede løsning tilbyder.

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde25 mm.
Bredde95 mm.
Dybde85 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V