Snappy 75W strømforsyning
48V DC, 1.56A, IP20 indendørs

21075-0

New product

Snappy 75W strømforsyning - 48V DC, 1.56A, IP20 indendørs Udvid

Snappy 48V strømforsyning 75W.


Aflastning i begge ender, så ledningerne sidder bedre fast.

0-75W belastning.

48V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.

Læs mere..

DKK 142,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv strømforsyning til LED belysning

Den Snappy 75W strømforsyning er designet til at levere pålidelig strøm til LED belysningssystemer med en effekt på op til 75W. Med en indgangsspænding på 230V transformerer den strømforsyningen til en udgangsspænding på 48V DC, hvilket er ideelt til at drive LED lamper og armaturer. Produktet er specielt udviklet til at sikre, at dine LED lyskilder får den nødvendige effekt for at fungere optimalt.

Kompakt og praktisk design

Med dimensionerne 44,5 x 28,2 x 170 mm har den Snappy 75W strømforsyning et kompakt og pladsbesparende design, der gør den nem at installere og integrere i forskellige belysningsløsninger. Den er velegnet til indendørs brug og kan let monteres på væggen eller skjules bag møbler eller paneler for en mere strømlinet æstetik i dit rum.

Vejrbestandig design

Selvom denne strømforsyning har en IP20 beskyttelse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, er den stadig velegnet til brug indendørs. Det anbefales dog at placere den et tørt sted væk fra direkte kontakt med væsker eller fugt for at sikre dens holdbarhed og lang levetid.

Effektiv og pålidelig ydelse

Med en udgangsstrøm på 1.56A leverer denne strømforsyning stabil og pålidelig strøm til dine LED belysningsbehov. Du kan være sikker på, at dine LED lamper og armaturer vil køre jævnt og effektivt med en konstant forsyning af strøm fra denne enhed.

Samlet set er den Snappy 75W strømforsyning en pålidelig og effektiv løsning til dine LED belysningsprojekter, der kombinerer kompakt design, pålidelig ydelse og nem installation. Uanset om det er til hjemmebrug eller professionelle installationer, så er denne strømforsyning et praktisk valg til at sikre, at dine LED belysningsanlæg fungerer på deres bedste niveau.

Lyset
DæmpbarNej
Dimensioner
Højde28,2 mm.
Bredde44,5 mm.
Dybde170 mm.
Effekt & spænding
Forbrug75W
Spænding230V