Outlet: 30W LED spotlampe til 3-faset skinner, 24 grader, hvid

New product

Nedsat pris! Outlet: 30W LED spotlampe til 3-faset skinner, 24 grader, hvid Udvid

Spottet leveres med en lysstyrke på 2700 lumen, og en spredning på 24 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren har et forbrug på 30 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 90

 


Læs mere..

  • Neutral

DKK 244,65

inkl. moms

DKK 699,00 inkl. moms

-65%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Funktionalitet og Effektivitet

Oplev den alsidige og kraftfulde 30W LED spotlampe, designet specielt til 3-faset skinner. Denne lampe er ideel til både kommercielle og private indretninger, hvor der ønskes fokuseret og præcis belysning. Med en effekt på 30W er den energibesparende, samtidig med at den leverer fremragende ydeevne. Perfekt til belysning af kunstværker, produkter i butikker eller som accentbelysning i boligen.

Lysstyrke og Kvalitet

Med en imponerende lysstyrke på 2700 lumens, sikrer denne LED spotlampe en stærk og klar belysning, der effektivt fremhæver detaljerne i det oplyste område.

Lyset kommer i en neutral hvid kulør, hvilket betyder, at det er fri for blå eller gule toner. Dette gør det perfekt til arbejdsmiljøer, hvor den rette belysning er afgørende for præcisionsarbejde og farvegengivelse. Belyste emner står naturligt frem, hvilket forbedrer både præsentationen og atmosfæren.

Tekniske Specifikationer

  • Effekt: 30W
  • Tilsluttes til: 230V forsyning
  • Lysstyrke: 2700 lumens
  • Lysvinkel: 24 grader
  • Farvetemperatur: Neutral hvid

Design og Installation

Lampen kommer i en elegant hvid farve, der let passer ind i forskellige stilarter og interiører. Den er designet til at blive monteret på 3-faset skinner, der gør installationen nem og fleksibel. 24-graders lysvinkel giver en fokuseret belysning, som er ideel til fremhævelse af bestemte områder eller objekter.

Konklusion

Vælg denne 30W LED spotlampe til dine behov for energieffektiv, kraftig og naturlig belysning. Dens kompatibilitet med 3-faset skinner og dens neutrale lysfarve gør den til et perfekt valg for enhver, der ønsker en kombination af stil og funktionalitet.

Lyset
KulørNeutral hvid
Lysstyrke2700 lumens
Effekt & spænding
Forbrug30W
Spænding230V