1W Farvet LED kronepære
Blå, kultråd, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Farvet LED kronepære - Blå, kultråd, E27 Udvid

  • Blå
  • Ikke dæmpbar

DKK 20,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


1W Farvet LED Kronepære i Blå

Oplev en ny dimension af belysning med denne 1W LED kronepære, der emmer af elegance og funktionalitet. Perfekt til at skabe stemning, denne pære er designet til at tilføje et strejf af farve til dine omgivelser. Med en smuk blå nuance bliver ethvert rum straks livligt og indbydende.

Specifikationer og Egenskaber

  • Effekt: 1W kronepære, ideel til dekorativ brug.
  • Fatningstype: E27 stor fatning, som er standard i mange lampearmaturer.
  • Spænding: Tilsluttes direkte til 230V strømforsyning, hvilket sikrer nem installation.
  • Lysstyrke: 50 lumens, som giver en subtil, men behagelig belysning.
  • Spredningsvinkel: 300 grader, sigter mod at opnå en jævn fordeling af lyset uden skarpe skygger.
  • Lyskvalitet: En RA-værdi på 80-85, der sikrer et naturligt og farveægt lys.
  • Dimensioner: 86 mm i højden og 45 mm i diameter, lille nok til at passe i forskellige armaturer.
  • IP Klassifikation: IP20, ikke modstandsdygtig over for vand og derfor bedst egnet til indendørs brug.

Med en kultråd teknologi, får du en pære, der kombinerer æstetik med moderne LED effektivitet. Derudover sikrer den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, at dine rum bader i et naturligt lys, der fremhæver farver på deres mest ægte vis. Uanset om det er til at lyse op i en stue, et soveværelse eller et festligt arrangement, sørger denne pære for et behageligt miljø.

Den kompakte størrelse på 86 x Ø45 mm gør det muligt at installere pæren i mange typer armaturer, hvilket giver dig fleksibilitet i indretningen. Dog skal det bemærkes, at dens IP20 klassificering betyder, at den ikke bør anvendes på steder, hvor den kan blive udsat for vand. Derfor anbefales det, at pæren anvendes i tørre indendørs miljøer.

Effektiviteten af denne pære, sammen med dens unikke blå farve, gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker at tilføre noget ekstra til deres belysningsløsninger. Ved at vælge denne pære garanterer du en kombination af stilfuld design og høj funktionalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørBlå
DæmpbarNej
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde86 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.