6W LED kertepære
C37, 160 grader, 230V, E27

Spectrum Spectrum

New product

6W LED kertepære - C37, 160 grader, 230V, E27 Spectrum Udvid

Oplev en perfekt blanding af effektivitet og elegance med 6W LED kertepære fra Spectrum. Denne pære skaber en behagelig og varm atmosfære i dit hjem, samtidig med at den sparer energi.

  • Energibesparende: Med kun 6W forbrug leverer denne LED-pære samme lysstyrke som en traditionel 40W glødepære, hvilket betyder betydelige besparelser på din elregning.
  • Standard E27 fatning: Passer perfekt i de fleste lamper og armaturer med en almindelig skruefatning.
  • Øjeblikkelig tænding: Fuld lysstyrke med det samme uden opvarmningstid.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 11,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og Alsidig Belysning med 6W LED Kertepære

Ønsker du at opgradere din belysning med et økonomisk og miljøvenligt alternativ? Denne 6W LED kertepære er udstyret med en E27 stor fatning, der passer til de fleste standardarmaturer, hvilket gør den til et perfekt valg for både hjemmet og arbejdspladsen.

Strømbesparende og Kraftig

Med et strømforbrug på kun 6W og en tilslutning til 230V forsyning, får du en energieffektiv løsning, der bidrager til at reducere elregningen uden at gå på kompromis med lysstyrken. Pæren leverer en imponerende lysstyrke på 560 lumens, hvilket gør den særdeles egnet til både små og store rum.

Optimal Lyskvalitet

Oplev en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, som sikrer et naturligt lys og ægte farvegengivelse. Denne kvalitet er ideel til de fleste behov, uanset om det er for at skabe en hyggelig atmosfære eller for at fremhæve detaljer i et arbejdsområde.

Fleksible Lyskulører

Vælg blandt tre forskellige kulører for at matche dit rum og stemning:

  • Varm hvid (3000K) - Perfekt til at skabe en indbydende og afslappende atmosfære, denne kulør er ideel til stuer og soveværelser.
  • Neutral hvid (4000K) - Tilbyder et balanceret og effektivt lysmiljø, ideelt til kontorer og køkkener, hvor klarhed er essentiel.
  • Kold hvid (6000K) - Med sit blålige skær er denne kulør velegnet til specialiserede områder som malerkabiner, akvarier og dekorationsbelysning.

Jævn Lysfordeling

Med en bred spredningsvinkel på 160 grader sikrer denne LED kertepære en jævn og ensartet lysfordeling. Dette bredspektrede lys er ideelt til rum, der kræver dækkende belysning uden skygger.

Kompakte Dimensioner

Med dimensionerne på kun 100 x 37 mm er denne LED kertepære kompakt nok til at passe ind i næsten alle armaturer, samtidig med at den leverer en kraftig lysydelse.

Opgrader dit belysningssystem i dag med denne 6W LED kertepære og oplev fordelene ved en kvalitetsbelysning, der er både praktisk og æstetisk tilfredsstillende.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke560 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Bredde100 mm.
Dybde37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.