Spectrum 1W LED dekorationspære
Rød, G45, E27

Spectrum Spectrum

9061-0

New product

Spectrum 1W LED dekorationspære - Rød, G45, E27 Spectrum Udvid

Smuk og stilfuld belysning til dit hjem med denne røde dekorationspære. 
Pæren er designet til at give et hyggeligt lys med en lysstyrke på 40 lumens og en høj spredning på 270 grader.
  • Oplev en rolig belysning med en lysstyrke på 40 lumens
  • Nyd en høj spredning af lys på 270 grader, der lyser i alle retninger som en almindelig pære.
  • Passer perfekt til dekorative lamper og lyskæder.
En fin lille pære til små lamper og lyskæder, både inde og ude.

 

Læs mere..

DKK 13,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Spectrum 1W LED Dekorationspære: Skab Stemning med Farverigt Lys

Oplev den livlige og iøjnefaldende belysning med vores røde G45 LED dekorationspære, der er perfekt til at skabe en stemningsfuld atmosfære i ethvert rum. Denne dekorative pære kombinerer effektiv energiudnyttelse med en intens rød glød, der kan transformere dit rum på ingen tid.

Egenskaberne ved denne pære er designet til at møde både æstetiske og praktiske behov:

  • Effekt: 1W - Ideel til dekorativ belysning uden at gå på kompromis med energiforbruget.
  • Tilslutning: 230V - Nem installation til standard E27 fatning, hvilket gør den kompatibel med de fleste almindelige lamper og lysarmaturer.
  • Spredningsvinkel: 270 grader - Denne brede lysvinkel sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør den perfekt til både accentbelysning og større områder.
  • Høj lyskvalitet: RA værdi på 80-85 - Denne kvalitet af lys sikrer, at farverne i rummet fremstår naturlige og smukke, hvilket gør det behageligt for øjnene og giver en varm og indbydende atmosfære.

Med sin intense røde farve er denne dekorationspære ikke kun en praktisk lyskilde, men også et stykke dekorativt kunstværk, der forvandler ambiente belysning til et centralt element i din indretning.

Perfekt til sæsonbestemt dekoration, hyggelige hjørner eller som en del af din daglige belysningsopsætning, tilbyder denne pære fleksibilitet og funktionalitet uden at forbruge for meget energi. På grund af dens lave wattstyrke kan den køre i længere tid med minimal påvirkning på elregningen, mens den stadig leverer den ønskede lysoplevelse.

Integrer denne smagfulde belysning i loungen, baren, børneværelset eller evenementer og lad dens rige farver og lysfunktionalitet lyse op i enhver indstilling. Med en enkel installation, lang levetid og et æstetisk tiltalende design er denne Spectrum 1W LED Rød dekorationspære en værdifuld tilføjelse til dit hjem eller arbejdsområde.

Lyset
DæmpbarNej
Spredning270 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.