Spectrum 20W komplet LED armatur
90 cm, 230V

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 20W komplet LED armatur - 90 cm, 230V Spectrum Udvid

Flot lille praktisk armatur på 90 cm, passer ind de fleste steder.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 74,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Funktionel og Moderne LED Belysning

Opgrader din belysning med det Spectrum 20W komplet LED armatur, der måler 90 cm og tilsluttes direkte til en 230V forsyning. Dette armatur er ideelt til både hjemmebrug og erhvervslokaler, og dets elegante design passer ind i ethvert miljø.

Imponerende Lysstyrke og Spredning

Med en lysstyrke på 2400 lumens og en bred spredningsgrad på 120 grader, sikrer dette LED armatur en jævn fordeling af lys, der effektivt oplyser ethvert rum. Det er velegnet til åbne rum, hvor der er behov for omfattende belysning uden skyggeeffekter.

Fleksible Lysmuligheder

Dette armatur tilbyder to forskellige lyskulører:

  • Varm hvid (3000K) - Perfekt til at skabe en behagelig og afslappende atmosfære i hjemmet. Det varme lys er ideelt til stuer eller soveværelser, hvor man ønsker en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K) - Optimal til arbejdsområder, hvor fokus og koncentration er vigtigt. Denne lyskulør gør det let at se detaljer uden forstyrrelser fra blå eller gule toner.

Naturlig Farvegengivelse

LED armaturet har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der kraftigt og præcist gengiver alle farver. Denne funktion gør det til et fremragende valg for områder, hvor korrekt farvegengivelse er afgørende, såsom i køkkener, kontorer eller kreative studier.

Praktiske Egenskaber

  • Dimensioner: Armaturet har en længde på 900 mm og en bredde på 26 mm, hvilket gør det diskret og let at installere i både små og store rum.
  • Integreret Lyskilde: Dette betyder, at der ikke er behov for at købe og udskifte pærer, og du får glæde af armaturets fulde levetid uden ekstra besvær.
  • IP20 Klassificering: Selvom det ikke er modstandsdygtigt over for vand, egner dette armatur sig perfekt til tørre indendørs områder.

Oplev den perfekte kombination af funktionalitet og stil med dette LED armatur, der tilbyder fremragende lyskvalitet og holdbarhed til en hverdag med brugervenlig belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke2400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
Højde26 mm.
Bredde900 mm.
MaterialePVC
Effekt & spænding
Forbrug20W
Spænding230V
Spændingsinterval85-265V,50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.