Limea H LED dobbeltarmatur
Inkl. 2x 9W 60cm T8 LED rør, IP65 vandtæt, gennemfortrådet

Spectrum Spectrum

New product

Limea H LED dobbeltarmatur - Inkl. 2x 9W 60cm T8 LED rør, IP65 vandtæt, gennemfortrådet Spectrum Udvid

IP65 vandtæt armatur inkl. 2 stk. 9W Spectrum T8, 60cm LED rør.

Lysstyrke på 1000 lumen pr. stk. (2000 lumen i alt)


Armaturet er gennemfortrådet, for nem seriekobling.

Op til 17 stk. armaturer i serie.

Monteringsclips medfølger.

Tilsluttes til 230V forsyning.

Wireophæng kan tilkøbes, se links nedenfor.

Læs mere..

Se tilbehør (1)

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 115,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Limea H LED Dobbeltarmatur

For de, der søger pålidelig og kraftfuld belysning, er dette LED dobbeltarmatur den perfekte løsning. Med inkluderede 2x 9W 60cm T8 LED rør, tilbyder dette armatur en samlet energiforbrug på kun 18W. Enheden er designet til at tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen både enkel og ligetil.

Lysstyrke og Kvalitet

Denne belysningsenhed leverer en imponerende lysstyrke på 2000 lumens. Med en RA værdi på 95-99, sikrer det en højeste standard af lyskvalitet, hvilket gengiver farver klart og naturligt. Dette niveau af kvalitet er ideelt til selv de mest krævende situationer, hvor præcision er afgørende.

Kulørvalg

En bemærkelsesværdig funktion ved dette armatur er muligheden for at vælge imellem tre forskellige kulører:

  • Varm hvid (3000K): Skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, ideel til afslapning og hyggelige omgivelser.
  • Neutral hvid (4000K): Perfekt til arbejdsmiljøer, hvor et naturligt lys uden farvetoner er vigtigt for præcision og effektivitet.
  • Kold hvid (6000K): Oplagt til specielle applikationer såsom malerkabiner og akvarier, hvor et blåligt skær er eftertragtet.

Udendørs Egnethed

Med en beskyttelsesgrad på IP65, er dette armatur udviklet til at være vandtæt, hvilket gør det velegnet til udendørs brug. Det kan modstå både vandstænk og regn, hvilket sikrer pålidelig ydeevne under forskellige vejrforhold.

Dimensioner og Design

De kompakte dimensioner på 710 x 85 x 100 mm gør det nemt at montere enheden på en række forskellige steder uden at gå på kompromis med belysningen. Det strømlinede design gør det desuden muligt at integrere armaturet ubesværet i både kommercielle og private miljøer.

Med sin moderne teknologi og fleksible anvendelsesmuligheder repræsenterer Limea H LED dobbeltarmatur et fremragende valg for dem, der har brug for kvalitetsbelysning med tilpasningsmuligheder og robust udendørs funktionalitet.


Populære tilkøb:
- Wire ophæng til armatur - 1 meter, justerbar højde, sæt med 2 stk.

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej
Lysstyrke2000 lumens
RA>= 97
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningT8 rør
Højde85 mm.
Bredde710 mm.
Dybde100 mm.
MaterialePS, HIPS
Effekt & spænding
Forbrug18W
Spænding230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.