V-Tac opladelig 3i1 bordlampe
Sort, IP20, touch dæmpbar

V-Tac V-Tac

12001-0

New product

V-Tac opladelig 3i1 bordlampe - Sort, IP20, touch dæmpbar v-tac Udvid

Sort genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via knap på siden af lampen. Tryk kort for at skifte lyskulør/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

3i1-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Lampen har indbygget memory funktion, så den husker lysstyrke indstillingen for hver af de 3 lyskulører.
Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.

Læs mere..

DKK 262,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac opladelig 3i1 bordlampe

Oplev en perfekt kombination af funktionalitet og moderne design med denne elegante bordlampe. Denne lampe er skabt til at imødekomme dine belysningsbehov med et stilrent look, der passer til enhver indretning. Ideel til både arbejdsbordet og natbordet, bliver den en essentiel del af din daglige rutine.

Energibesparende Effekt:

Med en effekt på kun 3W tilbyder lampen en energibesparende løsning, der samtidig sikrer en optimal lysoplevelse. Den er designet til at give dig den rette mængde lys, uden at du behøver at bekymre dig om høje elregninger.

Lysstyrke og Spredning:

For dine belysningsbehov leverer lampen en imponerende lysstyrke på 200 lumens. Den høje spredning på 120 grader betyder, at lyset bliver jævnt fordelt, hvilket giver en behagelig belysning, der reducerer skygger og blænding.

Touch Dæmpbar Funktion:

Med den indbyggede touch dæmpbar funktion kan du nemt tilpasse lysstyrken til dine behov. Om det er til læsning, arbejde, eller blot for at skabe den rette stemning, giver lampen dig mulighed for at vælge præcis det lysniveau, du ønsker.

Dimensioner og Design:
  • Dimensioner: 240 x Ø180 mm
  • Minimalistisk design, der nemt passer ind i ethvert rum.
  • Sort farve, der tilføjer et strejf af elegance og tidløshed.
Sikkerhed og Vandbestandighed:

Det klassiske design suppleres af en IP20 klassificering. Dette betyder, at lampen ikke er modstandsdygtig over for vand, så det anbefales at bruge den indendørs i tørre miljøer for at sikre holdbarheden.

Med denne opladelige 3i1 bordlampe fra V-Tac får du ikke kun et stilfuldt belysningselement, men også en praktisk og fleksibel lysløsning, der komplimenterer ethvert rum. Uanset om du har brug for lys til fokus, arbejde eller hygge, tilpasser lampen sig til dine behov med sin innovative teknologi og brugervenlige funktioner. Oplev, hvordan denne lampe kan transformere dit rum og skabe den perfekte atmosfære.

Lyset
Kulør3 i 1
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke200 lumens
Spredning120 grader
Dimensioner
Højde240 mm.
Diameter180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3W
SpændingsintervalDC:5V, 1A


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.