V-Tac opladelig 3i1 bordlampe
Hvid, IP20, touch dæmpbar

V-Tac V-Tac

12002-0

New product

V-Tac opladelig 3i1 bordlampe - Hvid, IP20, touch dæmpbar v-tac Udvid

Hvid genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via knap på siden af lampen. Tryk kort for at skifte lyskulør/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

3i1-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Lampen har indbygget memory funktion, så den husker lysstyrke indstillingen for hver af de 3 lyskulører.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.

Læs mere..

DKK 262,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Funktionelt og Stilrent Design

Foren elegance med funktionalitet i dit hjem med denne moderne bordlampe, der kombinerer tre enheder i én. Denne smukke, hvidlakerede V-Tac opladelig 3i1 bordlampe gør det nemt at skabe den perfekte belysning til enhver lejlighed i dine stuer eller arbejdsværelser.

Effektiv Belysning

Med en effekt på 3W leverer lampen en imponerende lysstrøm på 200 lumens. Den høje spredning på 120 grader sikrer, at det udstrømmende lys dækker et bredt område, hvilket giver en jævn fordeling uden skarpe skygger. Dette gør lampen ideel til arbejdsområder, hvor skarp og klar belysning er påkrævet.

Touch Dæmpbar Funktion

Lampen er udstyret med en indbygget touch dæmper, der gør det muligt for dig at justere lysstyrken efter dine behov. Uanset om du har brug for komplet koncentration til læsning, eller blot ønsker en blid belysning til afslapning, er det nemt at finde den rette lysstyrke.

Praktiske Dimensioner og Opladelighed

Målene på bordlampen er 240 x Ø180 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere på både små og store overflader. Lampens opladelige funktion betyder, at den kan bruges trådløst, hvilket øger fleksibiliteten og brugskomforten i dit rum.

Brugervenlig og Sikker

Selvom lampen har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er vandtæt, er den perfekt til indendørs brug i dagligstue, kontor eller soveværelse. Den er specielt designet til at stå imod almindelige støvpartikler i hjemmet, så du kan nyde vedligeholdelsesfri brug i mange år.

Fremtrædende Egenskaber

  • 3i1 funktionalitet som sikrer alsidighed i brug.
  • Touch dæmpbar teknologi for let justering af lysintensiteten.
  • Kompakt design med dimensioner på 240 x Ø180 mm.
  • Sikrer en jævn lysspredning uden skygger med en 120 graders spredningsvinkel.
  • IP20 klassifikation, ideel til indendørs brug.

Den Ideelle Bordlampe

Samlet set tilbyder denne opladelig 3i1 bordlampe fra V-Tac et stilfuldt og effektivt lys til enhver indendørs situation. Kombinationen af moderne funktioner som touch dæmpning og bred lysfordeling gør denne lampe til et uundværligt element i ethvert hjem, hvor både design og funktionalitet vægtes højt. Oplev bekvemmeligheden og skønheden ved denne fremragende belysningsløsning.

Lyset
Kulør3 i 1
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke200 lumens
Spredning120 grader
Dimensioner
Højde240 mm.
Diameter180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3W
SpændingsintervalDC:5V, 1A


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.