LED lysterapi lampe med timer
14W, hvid, 12.000 LUX

3534-0

New product

LED lysterapi lampe med timer - 14W, hvid, 12.000 LUX Udvid

Super flot lysterapi lampe i hvid på 14W.

Starter hurtigt op, og har et flot og jævnt lys.
Lyset er uden flimmer og UV.

Vælg mellem hvidt lys op til 12.000 lux, med trinløst skifte i lyskulør mellem 3000-6500K.

Skru op og ned for lysstyrken trinløst.

Timer kan indstilles til 15, 30, 45 eller 60 min.

Lysterapi kan hjælpe mod sæsonpræget nedtrykhed i de mørke vintermåneder.

Display størrelse: 200 x 150 mm
Produkt størrelse: 249 x 178 x 10 mm
Ledningslængde: 175 cm

Læs mere..

DKK 459,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Oplev den perfekte indendørs belysning med LED lysterapi lampe

Transformér dit rum og forbedr dit velvære med denne avancerede LED lysterapi lampe, der kombinerer teknologi med sundhedsbevidsthed. Designet til både komfort og funktionalitet, giver denne lampe dig den perfekte mængde lys, uanset omgivelser.

Lampens effekt på 14W sikrer en energibesparende, men alligevel kraftfuld ydeevne, der opfylder dine daglige lysbehov. Med en intensitet på 12.000 LUX, får du det klare og livlige lys, der ofte efterspørges på mørke eller overskyede dage.

Unikke funktioner og fordele

  • Flimmerfri belysning: Denne lampe er specielt designet til at være flimmerfri, hvilket gør den ideel for både dyr og mennesker, der kan være følsomme overfor flicker-effekter. Dette flimmerfri lys er også perfekt til foto- og videooptagelser, da det sikrer en jævn belysning uden at skabe flimmerlinjer på billeder eller videoer.
  • Indbygget timer: En praktisk timerfunktion gør det muligt at indstille lampen til at slukke automatisk efter en bestemt periode, hvilket er ideelt for dem, der ønsker kontrol over deres lysterapi-sessioner.
  • Elegant og kompakt design: Med dimensioner på kun 178 x 249 x 10 mm, passer lampen let ind i ethvert hjem eller kontor. Den slanke, hvide finish sikrer, at den komplementerer alle indretninger, fra moderne til klassiske stilarter.

Ud over disse indlysende fordele, er lampen også nem at bruge og transportere, hvilket gør den til en alsidig løsning for dem, der rejser eller arbejder mange forskellige steder. Uanset om du ønsker at forbedre dit humør, øge din energiniveau, eller blot ønsker en mere fokuseret arbejdsplads, er denne LED lysterapi lampe det perfekte valg.

Invester i dit helbred og trivsel med en lampe, der ikke kun lyser op, men også tilføjer en funktionel skønhed til dit rum. Lad ikke vintermørket eller arbejdsmiljøets belysning begrænse din livskvalitet; oplev den positive forskel med vores avancerede lysterapi lampe.

Dimensioner
Højde249 mm.
Bredde178 mm.
Dybde10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug14W