120cm juletræ LED lyskæde, varm hvid
8 lysspil, timer, IP44

Aigostar Aigostar

23951-0

New product

Ny Juletræ LED lyskæde, 120cm - Varm Hvid, 8 Blink + Timer, IP44 Udvid

Oplev den magiske stemning af julen med vores 120cm juletræ med LED lyskæde i varm hvid. Det perfekte valg til en hyggelig og lysende juledekoration.

  • 8 Lysspil: Vælg mellem otte forskellige lysspil for at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem.
  • Timerfunktion: Spar energi og bekvemmelighed med den indbyggede timer, der automatisk tænder og slukker lyset efter dine præferencer.
  • IP44 Beskyttelse: Designet til både indendørs og udendørs brug, uanset vejret, så du kan nyde julens skønhed overalt.
  • Varm Hvid Belysning: Skab en indbydende og hyggelig atmosfære med den bløde, varme hvide belysning.
  • Kompakt Design: Det 120cm høje træ passer perfekt til små rum, så du kan få julestemning, selv hvor pladsen er begrænset.

Læs mere..

DKK 466,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Oplev magien ved julen med dette smukt designede juletræ udstyret med en LED lyskæde, der stråler i en varm hvid glød. Dette juletræ vil med garanti tilføje en hyggelig og indbydende atmosfære til ethvert rum, takket være de avancerede lyskilder.

Egenskaber:

  • Dimensioner: Træet måler 1200 mm i højde, hvilket gør det perfekt til både små og større rum uden at virke overvældende.
  • Effekt: Med en maksimal effekt på blot 6W, er det energibesparende og miljøvenligt, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker at reducere energiforbruget uden at gå på kompromis med julehyggen.
  • Strømforsyning: Tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket betyder, at det nemt kan integreres i enhver husstands elektriske setup.
  • IP44 Klassifikation: Dette træ tåler både fugtig luft og vandstænk, hvilket gør det velegnet til brug både indenfor og i mere udsatte områder som udestuer eller tæt ved åbne døre.

Lysfunktioner:

LED lyskæden tilbyder 8 forskellige lysspil, der kan justeres efter dine præferencer. Disse inkluderer alt fra stille glødende effekter til dynamiske lysmønstre, som kan bringe et ekstra strejf af festlighed til dit hjem. Den indbyggede timer gør det muligt at automatisere lysshowet, så det tænder og slukker på forudindstillede tidspunkter, hvilket sikrer bekvemmelighed og energibesparelse.

Sikkerhed og Holdbarhed:

Med en 3 års producentgaranti, kan du være sikker på, at dette juletræ er lavet til at holde og er udviklet med den højeste standard for sikkerhed og pålidelighed. Du kan derfor trygt investere i et produkt, der vil sprede glæde i mange år fremover.

Uanset om du fejrer jul for første gang i dit nye hjem, ønsker at opfriske din nuværende dekoration eller blot ønsker at tilføje lidt magi til din juleudsmykning, så er dette juletræ med LED lyskæde en fantastisk tilføjelse, der sikrer at feriesæsonen bliver lysere og mere mindeværdig.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde1200 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 6W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.