150cm LED juletræs lyskæde
RGBY, 8 lysspil, timer, IP44

Aigostar Aigostar

23952-0

New product

Ny LED juletræs lyskæde, 150cm, RGBY - 8 Blinkfunktioner + Timer, IP44 Udvid

Skab en magisk julestemning i dit hjem med vores 150cm LED juletræs lyskæde - en festlig kombination af farver og funktioner, der gør din jul lysere og mere farverig.

  • Flere farvemuligheder: RGBY LED'er giver dig en strålende blanding af Rød, Grøn, Blå og Gul, der kan lyse op i enhver juledekoration.
  • 8 fascinerende lysspil: Vælg mellem otte forskellige lysspil for at tilpasse atmosfæren til enhver festlig lejlighed.
  • Timerfunktion: Spar energi og skab bekvemmelighed med en indbygget timer, der automatisk slukker lyskæden efter 6 timer og tænder igen efter 18 timer.
  • IP44 vandtæt: Perfekt til både indendørs og udendørs brug, lyskæden er designet til at modstå vejrforholdene.
  • Nem at installere: Enkel opsætning gør det nemt at dekorere dit træ, din altan eller dit hjem i en fart.
  • Miljøvenlig og energibesparende: LED-teknologi sikrer lavt energiforbrug og lang levetid, hvilket er godt for både miljøet og pengepungen.

Læs mere..

DKK 601,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Oplev et Fortryllende Julelys

Bring den magiske stemning af julen ind i dit hjem eller have med denne 150cm LED juletræs lyskæde, der forvandler ethvert træ til en fest af farver og lys. Denne fantastiske lyskæde er udstyret med et væld af funktioner, der gør dit juletræ til en sand magi for øjet.

RGBY Farveskala betyder, at du kan nyde et skiftende lysshow i en række smukke og klare farver: rød, grøn, blå og gul. Skab en unik atmosfære med de 8 lysspil, der varierer fra mildt glimtende til mere dynamiske lyseffekter, alt sammen ved blot et tryk på en knap.

Let Betjening & Optimeret Energiforbrug

Med en effekt på maksimum 6W, sikrer denne lyskæde, at dit energiforbrug holdes på et minimum uden at gå på kompromis med lysstyrken. Tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og bekvem.

Robust og Sikker

LED lyskæden er designet til både indendørs og udendørs brug. Den har en IP44-klassificering, hvilket betyder, at den kan tåle både fugtig luft og vandstænk. Dette gør den til et ideelt valg for haven, verandaen eller drivhuset.

Produktet er bygget til at holde, med 3 års producentgaranti, der giver dig tryghed og sikrer høj kvalitet.

Produktdimensioner

  • Dimensioner: 1500 mm

Dette gør det let at finde en perfekt plads til lyskæden, hvad end det er på et traditionelt grantræ, en moderne metalramme, eller som et dekorativt elelement overalt i hjemmet.

Praktisk Timerfunktion

Timerfunktionen hjælper med at spare energi og tilbyder bekvemmelighed ved automatisk at slukke og tænde lyskæden på forudindstillede tidspunkter. Du skal derfor ikke bekymre dig om at glemme at slukke lyset ved sengetid.

Gør julen endnu lysere og bring ekstra glæde ind i den kolde sæson med denne lyskæde, der kombinerer elegant design med praktisk funktionalitet. Det er ikke bare en lyskæde - det er en invitation til samvær, og en lysende feberdrøm for hele familien.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørBlandede farver
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde1500 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 6W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.