180cm juletræ LED lyskæde, kold hvid
8 lysspil, timer, IP44

Aigostar Aigostar

23953-0

New product

Ny Juletræ LED lyskæde, 180cm - Kold Hvid, 8 Blink & Timer, IP44 Udvid

Få julestemningen til at stråle med vores imponerende 180cm juletræ, udstyret med en LED lyskæde i kold hvid, der skaber magiske øjeblikke i dit hjem.

  • LED Lyskæde: Skab en betagende atmosfære med energieffektive LED-lys, der giver en klar og behagelig belysning.
  • 8 Lysspil: Vælg mellem 8 forskellige lysspil for at tilpasse stemningen til enhver julefest eller stille stund.
  • Timerfunktion: Spar på strømmen og slip for bekymringer med den praktiske timerfunktion, der automatisk slukker lyset efter et forudindstillet tidsrum.
  • IP44 Klassificering: Designet til både indendørs og udendørs brug, så du kan sprede julestemning hvor som helst, uanset vejret.
  • Let at Montere: Brugervenlig samling sikrer, at du hurtigt kan sætte dit juletræ op og nyde den festlige glød uden besvær.

Læs mere..

DKK 736,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Bring den magiske stemning af julen ind i dit hjem med dette elegante og funklende 180 cm høje juletræ. Dette juletræ er udstyret med en integreret LED lyskæde, der udsender et smukt, koldt hvidt lys og skaber en charmerende og indbydende atmosfære i ethvert rum.

Med en maksimal effekt på 6W er træet utroligt energieffektivt, så du kan nyde dets skønhed uden at bekymre dig om strømforbruget. Træet tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør det lige til at sætte op og tænde.

Funktioner

  • LED lyskæden har 8 lysspil, så du kan vælge mellem forskellige lysmønstre for at tilpasse stemningen efter dit humør.
  • Indbygget timer funktion sikrer, at lyset automatisk slukkes efter et forudbestemt tidsrum, hvilket er ideelt for miljøbevidste forbrugere.
  • Med en beskyttelsesgrad på IP44 er dette juletræ modstandsdygtigt over for fugt og vandstænk, hvilket gør det velegnet til både indendørs og let udendørs brug.
  • Den robuste konstruktion og holdbare materialer sikrer lang levetid, og du får yderligere tryghed i form af en 3 års producentgaranti.

Dimensioner

Træet måler 1800 mm i højden, hvilket gør det til et imponerende midtpunkt i din juleudsmykning, uden at det optager for meget plads.

Dette juletræ med LED belysning er ikke blot et dekorativt element; det er en investering i varige juletraditioner. Med dets nemme tilslutningsmuligheder og brugervenlige funktioner er dette juletræ et perfekt valg for dem, der ønsker at skabe en mindeværdig og komfortabel julestemning i deres hjem. Uanset om det er placeret i stuen, entréen eller endda i haven, vil træet med sikkerhed blive et uundgåeligt blikfang for alle, der får lov at opleve dets skinnende pragt.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde1800 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 6W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.