Spectrum 30W LED pære
E27, IP20, 107 lm/W

Spectrum Spectrum

New product

Oplev den kraftfulde Spectrum 30W LED pære med E27 fatning, som leverer enestående lysstyrke og energieffektivitet. Perfekt til både hjemme- og erhvervsbelysning.

  • Kraftig E27 pære: Ideel til alle standard E27 fatninger, hvilket gør den nem at installere. Kan suppleres med en E40 til E27 adapter så den kan monteres i en lampe med E40 fatning. 
  • 30W effekt: Få høj lysstyrke uden at gå på kompromis med energieffektiviteten.
  • 3200 lumen: Lys op i selv de mørkeste rum med denne imponerende lysstyrke.
  • 260 graders lysspredning: Sikrer en bred og ensartet lysspredning over hele rummet.
  • 107 lm/W: Enestående energieffektivitet, som hjælper dig med at spare på elregningen.


Læs mere..

  • Neutral

DKK 120,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Spectrum 30W LED pære

Spectrum 30W LED pære

Produktinformation:

Spectrum 30W LED pære er en kraftfuld og energieffektiv lyskilde med en E27 stor fatning, som gør den nem at installere i mange lamper og armaturer. Den skal tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning og har en lysstyrke på imponerende 3200 lumens.

Lyskvalitet og spredning:

Lyskvaliteten er en vigtig faktor for enhver lyskilde, og med en RA værdi på 80-85, sikrer denne LED pære et naturligt og ægte lys, der viser alle farver på en smuk og præcis måde. Dens høje spredning på 260 grader sikrer desuden en jævn fordeling af lyset, som er ideel til at skabe et behageligt og effektivt belysningsmiljø.

Kulør på lyset:

Denne Spectrum LED pære fås i en neutral hvid kulør, som er perfekt til arbejdsområder, hvor du har brug for et klart og neutralt lys. Denne kulør er fri for blå eller gule toner, hvilket gør det muligt for belyste objekter at fremstå naturlige og realistiske.

Dimensioner og IP20 klassificering:

Med dimensioner på 229 x Ø97 mm passer denne LED pære let ind i de fleste lamper og armaturer. Den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den placeres i tørre omgivelser for optimal ydeevne.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Lysstyrke3200 lumens
Spredning260 grader
RA>= 83
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde229 mm.
Diameter97 mm.
Effekt & spænding
Forbrug30W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.