Spectrum 50W LED pære
E27, IP20,107 lm/W

Spectrum Spectrum

6333-0

New product

Oplev den kraftfulde og energibesparende Spectrum 50W LED pære med E27 fatning, der giver dit rum en klar og jævn belysning.

  • Kraftig lysstyrke: Med 5350 lumen sikrer Spectrum 50W LED pæren en optimal og kraftfuld belysning, perfekt til både hjem og kontor.
  • Energibesparende: Med en effektivitet på 107 lm/W får du en stærk lysstråle uden at øge elregningen markant.
  • Bred lysspredning: En lysspredning på 260 grader giver en jævn fordeling af lyset i hele rummet uden mørke hjørner.
  • Alsidig anvendelse: E27 fatningen gør det nemt at installere pæren i mange typer lamper, og den kan også suppleres med en E40 til E27 adapter for yderligere fleksibilitet.

Læs mere..

DKK 179,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Spectrum 50W LED pære: Effektivitet og Kvalitet i Én

Denne Spectrum 50W LED pære med en E27 stor fatning er det ideelle valg for dem, der søger en kraftfuld og energieffektiv lyskilde til hjemmet eller arbejdspladsen. Den er let at integrere i eksisterende belysningssystemer takket være dens standardiserede fatning.

Teknisk Specifikation

  • Effekt: 50W
  • Fatningstype: E27
  • Strømforsyning: Tilsluttes til 230V forsyning
  • Lysstyrke: 5350 lumens
  • Energieffektivitet: 107 lm/W
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
  • Spredningsvinkel: 260 grader
  • Dimensioner: 270 x 107 mm
  • IP Klassificering: IP20

Med en lysoutput på 5350 lumens og en bred spredningsvinkel på 260 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet, hvilket gør den ideel til store åbne områder, hvor ensartet belysning er nødvendig.

Lyskvalitet

Pærens høje RA værdi (80-85) betyder, at den gengiver farver på en naturlig og troværdig måde. Dette er især vigtigt i miljøer, hvor farvens nøjagtighed er afgørende, såsom i kunstneriske eller erhvervsmæssige sammenhænge.

Design og Anvendelse

Med dimensionerne 270 x 107 mm passer denne LED pære nemt til en række lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at pæren har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig overfor vand. Derfor anbefales den primært til indendørs brug i tørre miljøer.

Energieffektivitet

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved denne LED pære er dens energieffektivitet. Med en effektivitet på 107 lm/W, kan du nyde kraftig belysning, mens du reducerer energiforbruget sammenlignet med traditionelle pærer. Dette gør ikke kun din energiregning mere økonomisk, men hjælper også med at reducere dit økologiske fodaftryk.

Høj ydeevne, robust design og kvalitet i lyset gør Spectrum 50W LED pæren til et fremragende valg for enhver, der ønsker at opgradere deres belysning. Erstat gammeldags pærer og oplev forskellen med LED teknologi, der leverer lys i verdensklasse.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke5350 lumens
Spredning260 grader
RA>= 83
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Bredde270 mm.
Dybde107 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.