V-Tac sort rund samledåse
Til samling af ledninger, IP68 vandtæt

V-Tac V-Tac

2728-0

New product

V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt v-tac Udvid

Sort vandtæt samledåse til ledninger.

0,5 ~ 1,5 mm².

Ledningstykkelse: 5 - 9 mm.

Max. 16A.

3-ledet L/N/G

Læs mere..

DKK 25,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Effektiv Samling af Ledninger med Høj Beskyttelse

Opnå sikker og effektiv ledningssamling med denne sorte runde samledåse fra V-Tac, designet til at håndtere elektriske installationer med præcision. Denne samledåse er en værdifuld løsning for både private og professionelle brugere, der søger en pålidelig metode til at beskytte og modstå hårde miljøforhold.

Sikker og Effektiv Tilslutning

Velegnet til tilslutninger, der kræver en 230V forsyning, sikrer denne samledåse, at dine elektriske forbindelser er stabile og sikre. Dens design imødekommer behovet for en sikker og pålidelig samling af ledninger, hvilket gør den til et ideelt valg til et bredt spektrum af applikationer.

Imponerende Vandtætningsevne

Med en IP68-klassificering er denne samledåse bygget til at modstå selv de mest udfordrende miljøer. Dette gør den ikke alene vandtæt, men også egnet til anvendelse under vand i op til 1 meters dybde. Dette kan være en kritisk funktion i udendørs og industrielle applikationer, hvor eksponering for vand og fugt er uundgåelig.

Kompakt og Praktisk Design

Dimensionerne, der er 76 x Ø27 mm, gør dette produkt kompakt og nemt at installere, selv i trange rum. Det runde design muliggør en diskret placering, der passer ind i forskellige installationsmiljøer uden at være iøjnefaldende. Samledåsen er designet med fokus på brugervenlighed, hvilket gør det lettere for installatører at udføre deres arbejde effektivt.

Specifikationer

  • Dimensioner: 76 x Ø27 mm
  • IP Klassificering: IP68
  • Forsyningsspænding: 230V

Samlet set, med sin robuste konstruktion og høje niveau af beskyttelse, giver denne V-Tac sorte runde samledåse en exceptionel løsning for dem, der har brug for en pålidelig og vandtæt metode til ledningssamling. Uanset om det er til privat brug eller i en industriel setting, sikrer dette produkt holdbarhed og ydeevne, der kan stå tidens test og de krav, miljøet stiller. Skab sikkerhed i dine elektriske installationer med denne effektive løsning.

Dimensioner
Højde76 mm.
Diameter27 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.