Restsalg: V-Tac sort skinnespot 7W
Samsung LED chip, 3-faset

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac sort skinnespot 7W - Samsung LED chip, 3-faset samsung Udvid

Elegant LED skinnespot til 3-faset skinnesystem med driver indbygget i lampen.

Passer i GLOBAL skinne og IKEA Skeninge.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 231,00

inkl. moms

DKK 420,00 inkl. moms

-45%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Effekt: Denne V-Tac sort skinnespot har en effekt på 7W, hvilket giver et behageligt og energibesparende lys.

Lyskvalitet: Med en lysstyrke på 420 lumens og en fokuseret lysstråle på 24 grader, sikrer denne skinnespot et kontrolleret og behageligt lys i rummet. Den høje RA værdi90-95 sikrer en levende og naturlig farvegengivelse, som er ideel selv i krævende situationer.

LED Chip: Udstyret med en Samsung LED chip og med en 5 års producentgaranti, kan du være sikker på en lang og pålidelig drift op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke.

Kulør på lyset: Denne skinnespot er tilgængelig i en neutral hvid kulør på 4000K, som skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket giver en naturlig belysning af omgivelserne.

Driftssikkerhed: Denne skinnespot har en IP20 klassificering, hvilket betyder den ikke er modstandsdygtig over for vand. Med en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, kan du forvente en lang levetid for dette produkt.

Samlet set er denne V-Tac sort skinnespot det ideelle valg til at skabe et behageligt og funktionelt lysmiljø i forskellige rum, alt imens du nyder godt af den energibesparende LED teknologi og høje lyskvalitet.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke420 lumens
Spredning24 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug7W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V
EnergimærkeG (A-G)
Dokumentation
EIS Dialux filSe dokumentet
RoHS CE certifikatSe dokumentet
LVD CE certifikatSe dokumentet
EMC CE certificatSe dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.