Outlet: 30W LED spotlampe til 3-faset skinner, 24 grader, sort

New product

Nedsat pris! Outlet: 30W LED spotlampe til 3-faset skinner, 24 grader, sort Udvid

Spottet leveres med en lysstyrke på 2700 lumen, og en spredning på 24 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren har et forbrug på 30 watt. Kuløren på lyset er 3000K / 4000K se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 90

 

Læs mere..

  • Neutral

DKK 454,35

inkl. moms

DKK 699,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv LED Spotlampe til Professionelle Omgivelser

Giv din arbejdsplads det bedste lys med denne 30W LED spotlampe, perfekt til 3-faset skinner. Designet til at fremhæve detaljer, er denne lampe en ideel løsning til at skabe et optimalt arbejdsmiljø.

Høj Ydelse og Nem Installation

  • Effekt: 30W - En kraftfuld belysningsløsning, der dækker store områder med lethed.
  • Tilslutning: 230V forsyning - Hurtig og sikker tilslutning til standard strømnet, hvilket sikrer en problemfri integration i dit lysdesign.

Optimal Lysstyrke

Med en lysstyrke på 2700 lumens leverer denne LED spotlampe nok lys til at oplyse selv de mest krævende områder. Dens fokuserede 24 graders strålevinkel sikrer, at lyset er rettet præcist mod det ønskede område, hvilket gør den ideel til butikker, gallerier og andre professionelle indstillinger.

Neutral Hvid Lyskvalitet

Vores LED spotlampe tilbyder en neutral hvid lyskulør, der harmonerer perfekt med forskellige interiørdesigns. Denne naturlige lysfarve undgår både blå og gule toner, hvilket betyder at alle belyste emner fremstår i deres sande farver uden forvrængning.

Elegant og Diskret Design

Spotlampen kommer i en stilfuld sort farve, der falder naturligt ind i moderne indretninger. Dens elegante design og professionelle funktionalitet gør den til et populært valg for dem, der kræver både æstetisk ynde og praktisk funktionalitet.

Kompromisløs Kvalitet til Outlet-pris

Drag fordel af denne outlet-mulighed, der kombinerer høj kvalitet med skarp pris. Denne LED spotlampe er ikke bare et lysværktøj, men en investering i bedre arbejdsmiljøer og præsentation.

Uanset om du opgraderer en eksisterende installation eller skaber et nyt lysarrangement, sikrer denne LED spotlampe en lysoplevelse, der er både funktionel og smuk.

Lyset
KulørVarm hvid
Lysstyrke2700 lumens
Effekt & spænding
Forbrug30W
Spænding230V