HiluX D7 Gen2
6W, 420lm, RA95, 2700K, Dæmpbar, Udendørs, Hvid

Light Solutions

21908-0

New product

HiluX D7 Gen2 - 6W, 420lm, RA95, 2700K, Dæmpbar, Udendørs, Hvid Udvid

HiluX D7 Gen 2 Indbygningsspot – En pålidelig løsning for professionelle installatører

Opgrader jeres projekter med HiluX D7 Gen 2, en topmoderne indbygningsspot designet til at levere høj ydeevne og enestående pålidelighed. Dette spot er ideelt for professionelle installatører, der kræver kvalitet og holdbarhed i deres belysningsløsninger.

Egenskaber:

Effektiv Lysstyrke: Med en strømforbrug på kun 6W leverer HiluX D7 Gen 2 en imponerende lysstyrke på 420 lumen og en varm farvetemperatur på 2700K, hvilket sikrer en behagelig atmosfære.
Høj Farvegengivelse: Med en Ra95-værdi giver denne spot en fremragende farvegengivelse, hvilket er essentielt for miljøer hvor præcision i farvegengivelsen er vigtig.
Dæmpningsfunktion: Tilbyder fuld dæmpbarhed ned til 1%, kompatibel med alle gængse lysdæmpere, som giver mulighed for at tilpasse belysningen efter behov.
Designet til Professionelle:

Nem og Sikker Installation: HiluX D7 Gen 2 kan installeres direkte i isolering takket være sin isoleringsklasse 3 og SDCM 3-standard, hvilket sikrer en sikker og effektiv installation uden risiko for overophedning.
Holdbare Monteringselementer: Udstyret med robuste fjedre, der sikrer, at indbygningsspottet forbliver fast og ikke begynder at hænge over tid.
Fleksibel Anvendelse: IP44-klassificeringen gør denne spot ideel til både indendørs og udendørs brug, samt installation i vådrum.
Langvarig Garanti:

5 Års Garanti: HiluX D7 Gen 2 kommer med en udvidet garanti på 5 år, hvilket beviser produktets holdbarhed og vores tillid til dets langvarige ydeevne.
Ideel til Enhver Lokation:

Med en spredningsvinkel på 40 grader tilbyder HiluX D7 Gen 2 en optimal og bred lysdistribution, der kan dække større områder eller fokusere på specifikke punkter.

Læs mere..

DKK 199,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


HiluX D7 Gen2, 6W, 420lm, RA95, 2700K, Dæmpbar, Udendørs, Hvid

Belysning i høj kvalitet

Med HiluX D7 Gen2 får du en kraftfuld udendørs spotlampe med en effekt på 6W. Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning og giver en imponerende lysstyrke på 420 lumens.

Fokuseret og dæmpbart lys i hvid

Denne spotlampe har et fokuseret lys med en spredningsvinkel på 40 grader, hvilket giver et kontrolleret og behageligt lys. Desuden kan lyset dæmpes efter behov, så du selv kan justere intensiteten.

Høj lyskvalitet med RA95

Med en lyskvalitet på RA95 er HiluX D7 Gen2 i stand til at vise alle farver i deres sande nuancer. Dette gør lampen ideel til selv de mest krævende situationer, hvor farvegengivelse er afgørende.

Robust og vejrbestandig

Lampen er designet til udendørs brug med en IP44-klassificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod fugtig luft og vandstænk. Den hvide finish giver et stilrent udtryk, der passer ind i enhver udendørs omgivelse.

Integreret og kompakt design

Med dimensioner på 49 x Ø80 mm og en hul størrelse på 680 mm, er HiluX D7 Gen2 nem at installere og passer godt til både private og kommercielle udendørs områder.

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke420 lumens
Spredning40 grader
RA>= 95
Dimensioner
Højde49 mm.
Diameter80 mm.
Hulstørrelse680 mm.
MaterialePlast / Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)