HiluX D8 Tilt360
Full Spectrum LED Indbygningsspot, RA97, 3000K, Hvid

Light Solutions

21921-0

New product

HiluX D8 Tilt360 - Full Spectrum LED Indbygningsspot, RA97, 3000K, Hvid Udvid

HiluX D8 Tilt360 – Full Spectrum LED Indbygningsspot

Introducer en ny standard for fleksibilitet og præcision i jeres belysningsprojekter med HiluX D8 Tilt360. Dette avancerede indbygningsspot tilbyder uovertruffen alsidighed og ekstraordinær lyskvalitet, perfekt til både kommercielle og private rum.

Produktegenskaber:

Høj Lyskvalitet: Med en imponerende Ra97-farvegengivelsesindeks og en lysstyrke på 640 lumen fra et 8W LED, sikrer HiluX D8 Tilt360 at farverne i jeres rum fremstår naturtro og klare. Vælg mellem farvetemperaturerne 3000K og 2700K for at skabe den ønskede atmosfære.
Fleksibilitet i Design: Den innovative TILT360-funktion tillader, at spottet kan kippes i alle retninger med et enkelt tryk, hvilket giver enestående fleksibilitet og mulighed for at rette lys hvor nødvendigt.
Installation og Brug:

Tilpasset til Forskellige Miljøer: Kan monteres både indenfor, udenfor og i vådrum takket være IP44-klassificeringen, hvilket gør det særdeles anvendeligt i en bred vifte af installationsmiljøer.
Nem Installation: HiluX D8 Tilt360 er designet til enkel montering i huller med diametre på 68-83 mm og kan installeres direkte i isoleringen, hvilket gør det til et ideelt valg for steder, der kræver en hurtig og effektiv opsætning.
Med en indbygningshøjde på kun 41mm. så passer den i næsten alle lofter
Elegant og Diskret: Med sit flade design og tynde kant, tilbyder denne indbygningsspot en subtil tilstedeværelse, der ikke forstyrrer rummets æstetik.
Langvarig Holdbarhed og Garanti:

5 Års Garanti: Udstyret med en udvidet garanti, understreger denne langvarige holdbarhed og tilbyder ro i sindet for både installatører og slutbrugere.
Dæmpningsfunktioner: Fuldt dæmpbar ned til 1% med alle gængse lysdæmpere, hvilket giver mulighed for at justere belysningsintensiteten præcist efter behov.

Læs mere..

DKK 199,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Oplev det Perfekte Lys med HiluX D8 Tilt360

Leder du efter et avanceret indbygningsspot, der kombinerer elegance med funktionalitet? Dette Full Spectrum LED Indbygningsspot tilbyder dig en fantastisk lyskvalitet med en alsidig designtilgang, som passer perfekt til både moderne og klassiske interiører.

Effektiv og Pålidelig Belysning

  • Effekt: 8W - Giver energibesparelser uden at gå på kompromis med skarpheden af lyset.
  • Lysstyrke: 640 lumens - Lyser dit rum op med klarhed og præcision.
  • Fokuseret lys med en 40 graders spredning - Ideel til områder, hvor kontrolleret belysning er nødvendig.
  • RA-værdi: 95-99 - Oplev en naturtro farvegengivelse med dette spot, der sikrer levende og klare farver.

Optimal Funktionalitet

Dette indbygningsspot er udstyret med en dæmpningsfunktion, så du kan justere lysintensiteten præcist efter dine behov, hvilket gør det ideelt til både arbejdsbelysning og hyggelig atmosfære. Tilslutning til en 230V forsyning sikrer en stabil og pålidelig strømtilførsel.

Designet til Moderne Livsstil

  • Stilfuld Hvid finish - Komplementerer enhver indretning stilfuldt og diskret.
  • Dimensioner: 41 x Ø90 mm - Kompakt design, så det passer ind i de fleste rum.
  • Hul størrelse: 680 mm - For nem og problemfri installation.
  • IP44-klassificering - Dette spot er robust og kan modstå fugtig luft samt vandstænk på fronten, hvilket gør det velegnet til badeværelser og køkkener.

Integreret Lyskilde

Med en integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om lyskift eller vedligeholdelse. Dette spot er bygget til at levere langvarig ydelse og pålidelig belysning.

Oplev det optimale lysniveau, som passer til dine behov, med denne fleksible og stilfulde løsning. Uanset om du ønsker den perfekte arbejdsbelysning eller en behagelig atmosfære, er HiluX D8 Tilt360 et glimrende valg, der garanterer tilfredshed.

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke640 lumens
Spredning40 grader
RA>= 97
Dimensioner
Højde41 mm.
Diameter90 mm.
Hulstørrelse680 mm.
MaterialePlast / Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug8W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)