Spectrum 8W CCT væglampe
IP54 udendørs, 200x100x75mm, 230V

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 8W CCT væglampe - IP54 udendørs, 200x100x75mm, 230V Spectrum Udvid

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

DKK 131,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Scatolo 8W Facadenlampe

Scatolo 8W Facadenlampe

Effektiv og stilfuld belysning

Scatolo 8W facadenlampe er en ideel løsning til udendørs belysning af facader, terrasser eller indkørsler. Med en effekt på 8W og lysstyrke på 800 lumens, giver denne lampe et behageligt og kraftfuldt lys, der skaber en tryg atmosfære omkring dit hjem.

Tekniske specifikationer

Denne facadenlampe tilsluttes let til en 230V forsyning og har en høj spredning på 180 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Med dimensionerne 200 x 75 x 100 mm passer denne lampe perfekt til de fleste facader og udendørs rum.

Høj lyskvalitet og holdbar konstruktion

Scatolo 8W facadenlampe har en lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset er naturligt og viser farverne ægte og smukt. Den IP54 klassificering gør lampen modstandsdygtig overfor fugtig luft og vandstænk, hvilket gør den ideel til udendørs brug.

Praktisk og effektiv

Scatolo 8W facadenlampe kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen nem og hurtig. Den stilfulde hvide finish giver lampen et moderne udseende, der passer til de fleste arkitektoniske stilarter.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Lysstyrke800 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
Højde75 mm.
Bredde200 mm.
Dybde100 mm.
MaterialePLASTIC
Effekt & spænding
Forbrug8W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.