Torre 18W sort op/ned væglampe, CCT
Rund, 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Spectrum Spectrum

New product

Torre 18W sort op/ned væglampe, CCT - Rund, 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde Spectrum Udvid

Oplev en harmonisk belysning til dit udendørsområde med Torre 18W sort op/ned væglampe. Denne stilfulde lampe tilbyder fleksibilitet og holdbarhed, der løfter stemningen i ethvert udemiljø.

  • Elegant design: Den runde, sorte finish passer perfekt til moderne og klassiske hjem.
  • Justerbare lyskulører: Vælg mellem 3 lysfarver (CCT - (3000K), neutral(4000K) og kold(6000K)) for at skabe den perfekte atmosfære.
  • Effektiv belysning: Med 18W kraft sikrer lampen optimal lysfordeling opad og nedad.
  • Vejrbestandig: IP54 klassificeringen garanterer ydeevne under alle vejrforhold.
  • Energibesparende: Inkluderet LED-lyskilde reducerer energiforbruget betydeligt.
  • Nemt installation: Designet til hurtigt og enkelt at tilsluttes til 230V strømkilder.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

DKK 136,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-2 dage


Elegant og Funktionel Udendørs Belysning

Udnyt skønheden og funktionaliteten af denne alsidige 18W Torre op/ned væglampe, som er designet til at opfylde alle dine udendørs belysningsbehov. Med en tidløs sort finish og rund form er denne lampe både stilfuld og praktisk, hvilket gør den ideel til ethvert moderne udendørsmiljø.

Fremragende Lysstyrke og Kvalitet

Lampen leverer en lysstyrke på 1400 lumens, hvilket gør den effektiv til at belyse udendørs områder med et klart og fokuseret lys. Med en fokuseret lysvinkel på 30 grader sikrer væglampen, at lyset styres præcist, hvilket skaber en dramatisk og indbydende atmosfære.

Naturlig og Ægte Farvegengivelse

Med en RA værdi på 80-85 opnår du høj lyskvalitet, der giver et naturligt lys. Denne funktion sikrer, at alle farver præsenteres flot og ægte, hvilket er essentielt for både atmosfære og æstetik i dit udendørsområde. Lyskvaliteten er optimal for langt de fleste behov og tilfælde.

Holdbarhed og Fleksibilitet

Lampen har en IP54 klassificering, hvilket betyder, at den kan modstå fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den yderst velegnet til at kunne modstå forskellige vejrbetingelser, hvilket er en vigtig faktor for udendørs installationer.

Dimensionerne på lampen er 162 x 99 x Ø78 mm, hvilket gør den kompakt og diskret, mens den stadig tilbyder kraftfuld belysning.

Nemt at Installere og Energivenlig

Væglampen tilsluttes til en 230V forsyning og kommer med en integreret lyskilde, som gør installationen hurtig og nem. Den er desuden designet til at være energieffektiv, så du sparer på dit elforbrug uden at gå på kompromis med lysstyrken.

  • Effekt: 18W
  • Tre justerbare lyskulører for optimal belysning
  • Fokus på kvalitet og æstetik

Med denne lampe får du ikke kun en praktisk lyskilde, men også et elegant designstykke, der løfter ethvert udendørsmiljø. Oplev fordelene ved den inkluderede lyskilde og sæt din udendørs belysning i centrum med Torre væglampen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke1400 lumens
Spredning30 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
Højde162 mm.
Dybde99 mm.
Diameter78 mm.
MaterialePLASTIC
Effekt & spænding
Forbrug18W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.