5m LED varm hvid lyskæde
50 LED, timer, 8 lysspil, IP44, transparent ledning

Aigostar Aigostar

23927-0

New product

Ny 5m LED varm hvid lyskæde - 50 LED, timer, 8 lysspil, IP44, transparent ledning Udvid

Oplev den perfekte atmosfære med vores 5m LED lyskæde, der giver et behageligt varmt hvidt lys og skaber en magisk stemning i dit hjem eller have. Gør enhver begivenhed speciel med denne alsidige og smukke belysningsløsning.

  • 50 LED-lys: De energibesparende LED'er sikrer en lang levetid og et blødt, varmt hvidt lys.
  • 3 meter ledning: Giver fleksibilitet og frihed til at placere lyskæden, hvor du ønsker det.
  • Indbygget timer: Spar energi med den praktiske timerfunktion, der automatisk tænder og slukker lyset efter en forudindstillet tidsplan.
  • 8 imponerende lysspil: Vælg mellem forskellige lyseffekter for at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.
  • IP44 vandtæthed: Egner sig til både indendørs og udendørs brug, så du kan pynte både stue og have året rundt.
  • Transparent ledning: Den diskrete ledning blander sig elegant ind i omgivelserne og fokuserer opmærksomheden på de smukke lys.

Læs mere..

DKK 52,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Stilfuld og Funktionel LED Lyskæde til Alle Anledninger

Skab en magisk atmosfære i dit hjem eller have med denne 5 meter lange LED lyskæde, der kombinerer elegance med funktionalitet. Denne smukke lyskæde er udstyret med 50 LED pærer, som udsender et behageligt varmt hvidt lys. Perfekt til både indendørs og udendørs dekoration.

Fleksible Belysningsmuligheder

Lyskæden kommer med 8 forskellige lysspil, der giver dig mulighed for at vælge det perfekte lysmønster til enhver anledning. Uanset om du ønsker en rolig atmosfære eller en livlig belysning til fest, vil denne lyskæde opfylde dine behov.

Praktisk Timer Funktion

Glem bekymringerne omkring manuel tænding og slukning af lysene med den indbyggede timer funktion. Du kan let programmere lyskæden til at tænde og slukke automatisk, så du kan nyde den smukke belysning uden besvær.

Robust Design til Udendørs Brug

Med en IP44 klassifikation er denne lyskæde designet til at modstå fugtig luft og vandstænk, hvilket gør den ideel til udendørs udsmykning. Den transparente ledning muliggør en diskret installation, der let falder ind i enhver indretning eller have.

Energibesparende og Økonomisk

Med en maksimal effekt på 3,6W, er denne lyskæde en energivenlig løsning, der hjælper dig med at holde elregningen nede uden at gå på kompromis med belysningens kvalitet. Lyskæden tilsluttes en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at anvende den i de fleste hjem.

Sikkerhed og Kvalitet Sikret

For at sikre din tilfredshed og tillid, er denne lyskæde dækket af en generøs 3 års producentgaranti. Det giver dig ro i sindet og sikrer, at du kan nyde denne udsøgte belysning i mange år fremover.

Produktets Dimensioner og Installation

  • Længde: 5000 mm - ideel til at dekorere store områder eller vikle rundt om træer og buske.
  • Nem installation med en simpel tilslutning til enhver standard strømkilde.

Lad denne LED lyskæde blive en essentiel del af din belysningsløsning og oplev skønheden ved at lyse op med stil og effektivitet.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde5000 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 3.6W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.