10m varm hvid LED lyskæde
100 LED, 8 lysspil, IP44, gennemsigtig ledning

Aigostar Aigostar

23934-0

New product

Ny 10m varm hvid LED lyskæde - 100 LED, 8 lysspil, IP44, gennemsigtig ledning Udvid

Opdag magien ved vores 10m LED lyskæde, der omdanner ethvert rum eller udendørsområde til en stemningsfuld oase med dens varme, hvide glød og alsidige lyseffekter.

  • 100 LED-pærer: Giver en jævn og varm belysning, der skaber en hyggelig atmosfære.
  • 8 Lysspil: Vælg mellem forskellige lyseffekter for at tilpasse belysningen til enhver lejlighed.
  • IP44 Klassificering: Designet til både indendørs og udendørs brug, hvilket gør den modstandsdygtig overfor stænk og regn.
  • Gennemsigtig Ledning: Giver et minimalistisk look, der blander sig diskret med omgivelserne.
  • 10 Meter Længde: Ideel til dekorationer langs hegn, vægge eller som en del af din julepynt.

Læs mere..

DKK 70,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Opgrader din Belysningsoplevelse

Forvandl ethvert rum eller udendørs område med denne fantastiske 10 meter lange varm hvid LED lyskæde. Uanset om det er til festlige lejligheder eller for at skabe hyggelig stemning i hverdagen, leverer lyskæden en varm og indbydende atmosfære, der vil imponere.

Egenskaber der Overbeviser

Lyskæden er udstyret med 100 LED-lys, der sikrer en jævn og klar belysning hele vejen igennem. Den gennemsigtige ledning skaber en diskret opsætning, der lader lyset stå i centrum, uden at ødelægge æstetikken.

  • Effekt: Lyskæden kræver max 3.6W, hvilket gør den både energieffektiv og miljøvenlig.
  • Tilslutningskrav: Kan nemt tilsluttes til en 230V forsyning, så du kan få lys på i en håndevending.
  • 8 lysspil: Med otte forskellige lysspil kan du skifte mellem forskellige stemninger, fra festligt blinkende lys til roligt, konstant lys.
  • Vejrresistent: Med en IP44-klassificering er denne lyskæde ideel til både indendørs og udendørs brug, og tåler både fugtig luft og vandstænk.
  • Dimensioner: Den formidable længde på 10.000 mm giver dig rigelig fleksibilitet til at dekorere både små og store områder.

Pålidelig og Holdbar

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved denne lyskæde er, at den leveres med en 3 års producentgaranti. Det betyder, at du kan stole på, at produktet leverer pålideligt lys og kvalitet i mange sæsoner fremover.

Alsidighed i Anvendelse

Brug denne LED lyskæde til at dekorere alt fra juletræer til terrasseoverdækninger, bryllupper til fødselsdagsfester. De mange lysindstillinger giver dig mulighed for at tilpasse ambiance passende til enhver lejlighed.

Skab den perfekte stemning og belysning i dit hjem eller din have med denne lokkende og fleksible varm hvide LED lyskæde. Bestil i dag og oplev den fantastiske forskel det kan gøre!
Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde10000 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 3.6W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.