25m rød batteri LED lyskæde
500 LED, 8 lysspil, mørkegrøn ledning

Aigostar Aigostar

23940-0

New product

Ny 25m rød batteri LED lyskæde - 500 LED, 8 lysspil, mørkegrøn ledning Udvid

Oplev den magiske atmosfære med vores 25m lange rød 4AA batteri LED lyskæde, der bringer festlig belysning til enhver lejlighed med sine 500 levende LED-lys og en mørkegrøn ledning, der diskret smelter sammen med omgivelserne.

  • Lang rækkevidde: Med sine 25 meter kan denne lyskæde nemt dække store områder, perfekt til indendørs og udendørs dekorationer.
  • Strålende rød glød: Giv dine rum et varmt og indbydende skær med de 500 intense røde LED-lys.
  • Fleksibel energikilde: Drevet af 4AA batterier, hvilket gør det let at placere lyskæden hvor som helst, uden at skulle bekymre sig om stikkontakter.
  • 8 fortryllende lysspil: Vælg mellem forskellige lysspil, fra blid blink til festlig glød, for at skabe den perfekte stemning.
  • Diskret design: Den mørkegrønne ledning er designet til at falde i ét med baggrunden og fremhæve de levende lys.
  • Holdbar og sikker: Robust konstruktion sikrer langvarig brug og sikkerhed, selv i udsatte udendørs miljøer.

Læs mere..

DKK 163,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Lav din festlige dekoration perfekt

Skab en storslået og indbydende atmosfære med denne 25 meter lange LED lyskæde, som bringer en jævn og varm glød til enhver festlig begivenhed. Beklædt med en mørkegrøn ledning, integrerer lyskæden sig let i omgivelserne og fokuserer på selve lysshowets skønhed.

Magiske lyseffekter

Med 500 lysende røde LED'er giver lyskæden en fortryllende effekt, der umiddelbart fanger øjet. Lyskæden er udstyret med 8 forskellige lysspil, der tillader dig at tilpasse stemningen efter anledningen. Vælg mellem rolige, faste lys eller svajende, dynamiske mønstre for at skabe den perfekte atmosfære.

Høj holdbarhed og sikker anvendelse

Designet med funktionalitet og holdbarhed i tankerne, har produktet en IP44-klassificering, hvilket betyder, at det kan modstå fugtig luft og vandstænk. Dette gør lyskæden ideel til både indendørs og udendørs anvendelse, uden at du behøver bekymre dig om vejrforholdene.

Nem installation og fleksibel strømforsyning

Lyskæden tilsluttes let til en 6V forsyning, hvilket sikrer en energieffektiv drift samt en miljøvenlig løsning. Det gør det nemt at tilslutte, selv i områder uden adgang til almindelige stikkontakter.

Langtidsinvestering i dekoration

For din tryghed og tilfredshed leveres lyskæden med 3 års producentgaranti. Denne garanti giver dig en sikkerhed og ro i sindet, når du vælger dette produkt som en langsigtet investering i din dekorationsstil.

Nøglefunktioner:

  • 500 røde LED-lys giver en strålende effekt.
  • 8 lysspil til at variere lysmønstrene.
  • 25.000 mm i længde for omfattende dækning.
  • Mørkegrøn ledning for smuk integration i miljøet.
  • Designet til 6V forsyning for energieffektiv drift.
  • IP44 klassificeret for robusthed mod elementer.
  • 3 års garanti for langvarig tilfredshed.

Dette produkt kombinerer æstetik, funktionalitet og pålidelighed, hvilket gør det til den perfekte tilføjelse til enhver form for festlig indretning. Med nem installation og alsidige lyseffekter vil denne lyskæde være et hit til enhver sammenkomst.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørRød
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde25000 mm.
Effekt & spænding
Spænding6V
SpændingsintervalDC: 6V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.