10m kold hvid batteri istap flat lyskæde
200 LED, 50 rækker, 8 lysspil, IP44, transparent ledning

Aigostar Aigostar

23943-0

New product

Ny 3AA Batteri Istap Flat Lyskæde Kold Hvid - 200 LED, 50 rækker, Transparent Ledning, 8 Blinkfunktioner, Timer, IP44, 3M+4M Udvid

Oplev den magiske atmosfære med vores 10m kold hvid batteri istap flat lyskæde, der vil forvandle dit hjem til et vintereventyr.

  • 200 LED-lys: Skab en strålende og jævn belysning, der tiltrækker opmærksomhed og tilføjer elegance til enhver indstilling.
  • 50 rækker: Giver en imponerende og fyldig lysopsætning, der skaber dybde og dimension til dine dekorationsprojekter.
  • 8 lysspil: Vælg mellem forskellige lyseffekter for at tilpasse stemningen til enhver lejlighed - fra rolige øjeblikke til festlige sammenkomster.
  • IP44 klassificering: Designet til udendørs brug, er denne lyskæde modstandsdygtig over for vand og støv, hvilket sikrer holdbarhed i al slags vejr.
  • Transparent ledning: Skaber et diskret look, der komplementerer enhver dekorationsstil uden at stjæle fokus fra de funklende lys.
  • Batteridrevet: Oplev friheden ved at placere dine lyskæder hvor som helst, uden at skulle tænke på at finde en stikkontakt.

Læs mere..

DKK 112,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Energibesparende og stemningsfuld belysning

Skab en magisk atmosfære i dit hjem eller have med denne 10 meter lange kold hvide istap lyskæde. Udstyret med 200 LED-pærer fordelt på 50 rækker, vil denne lyskæde uden tvivl tilføje et fortryllende og elegant touch til din udsmykning. De kold-hvide lysstråler vil lyse smukt op på de mørkeste vinteraftener og kan bruges både indendørs og udendørs.

Fleksibilitet og tilpasning

En af de fremragende funktioner ved denne lyskæde er dens 8 lysspil, der giver mulighed for at skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed. Uanset om du ønsker en rolig og afslappende atmosfære eller en festlig og livlig belysning, kan du nemt justere lyset til dine behov.

Kvalitet og holdbarhed

Den robuste kvalitet er sikret med en IP44-klassificering, hvilket betyder, at lyskæden er designet til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør det til et perfekt valg for udendørs dekoration, hvor vejrforholdene kan variere.

Derudover er lyskæden omfattet af en 3 års producentgaranti, der sikrer dig en langvarig fornøjelse ved din investering. Hvis der mod forventning skulle opstå problemer, kan du derfor være sikker på, at de hurtigt kan blive løst.

Nem og sikker installation

Installationen af lyskæden er enkel og brugervenlig, da den blot kræver tilslutning til en 4.5V forsyning. Den transparente ledning gør det muligt at ophænge lyskæden diskret i dit ønskede område, så det eneste fokus vil være på de smukke lysende istapper.

Dimensioner og anvendelse

Med dimensioner på 400 x 10000 mm, dækker denne lyskæde en betydelig overflade, hvilket gør den ideel til større områder såsom husfacader, træer eller langs hegn. De mange rækker og nedhængende lyskæde-design tilføjer et ekstra visuelt element, der gør din belysning både unik og iøjnefaldende.

Produktfordele:

  • 200 LED-pærer for optimal lysstyrke og energieffektivitet.
  • 8 forskellige lysindstillinger for variation og fleksibilitet.
  • IP44-klassificering for sikker udendørs brug.
  • Lang levetid på op til 3 års garanti.
  • Let at installere med 4.5V strømforsyning.
  • Alsidigt design med transparent ledning for diskret ophængning.

Gør dine festlige dekorationer til noget særligt med denne fantastiske 10m kold hvide istap lyskæde og bring lys og liv til alle dine omgivelser. Uanset om det er til jul, havefester eller en speciel begivenhed, sikrer dette belysningsprodukt en mindeværdig oplevelse.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde10000 mm.
Bredde400 mm.
Effekt & spænding
Spænding4.5V
SpændingsintervalDC: 4.5V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.