180cm kegleformet juletræsdekoration
varm hvid, 8 lysspil, timer

Aigostar Aigostar

23955-0

New product

Ny Juletræsdekoration, Kegleformet, 1,8m, Varm Hvid - med 8 Blinkfunktioner og Timer - IP44 Udvid

Oplev magien ved juletiden med vores 180cm kegleformet juletræsdekoration i varm hvid, der bringer en strålende glans til dit hjem.

  • Skab en hyggelig og festlig atmosfære med varm hvid belysning, der komplementerer enhver indretningsstil.
  • Mål på 180cm gør det til det perfekte blikfang i både større og mindre rum.
  • Otte forskellige lysspil giver dig mulighed for at vælge mellem pulserende, blinkende eller konstant lys, så du kan tilpasse stemningen efter dit humør.
  • Indbygget timerfunktion sikrer energibesparelse og bekvemmelighed ved at tænde og slukke lyset automatisk.
  • Nem at samle og flytte, hvilket giver fleksibilitet til at ændre din dekoration lige når du ønsker det.
  • Velegnet til både indendørs og beskyttede udendørs områder, hvilket gør det til en alsidig tilføjelse til din juleudsmykning.
  • Holdbart design sikrer, at du kan nyde denne smukke dekoration år efter år.

Læs mere..

DKK 284,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Skab Magiske Øjeblikke med Vores Kegleformede Juletræsdekoration

Oplev en uforglemmelig julestemning med denne smukt designede, 180cm kegleformede juletræsdekoration. Den pryder dit hjem eller udendørsareal med sin yndefulde form og skaber en magisk atmosfære, der vil glæde både børn og voksne.

Funktioner og Design

Vores juletræsdekoration er udstyret med varm hvid belysning bestående af otte lysspil, der skaber en skiftende lyseffekt og kan tilpasses til enhver lejlighed. Dekorationen har en imponerende højde på 1800 mm, hvilket gør den til et betagende blikfang i ethvert miljø.

Den er konstrueret til at modstå elementerne med en IP44-certificering, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til både indendørs og udendørs brug, så du kan sprede julens glæde og lys hvor som helst.

Tidssparende og Energivenlig

Med en effekt på maks 3.6W er denne juletræsdekoration både energivenlig og omkostningseffektiv. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket sikrer en stabil strømforsyning og kontinuerlig brug uden bekymring for unødigt energiforbrug.

Den indbyggede timer-funktion giver dig mulighed for at programmere belysningen til at tænde og slukke automatisk, hvilket er en fantastisk funktion for travle husstande i feriesæsonen.

Pålidelig Kvalitet

Vi forstår vigtigheden af kvalitet og holdbarhed i juledekorationer. Derfor leveres denne juletræsdekoration med en 3 års producentgaranti, hvilket vidner om vores tillid til produktets langvarige ydeevne og pålidelighed. Du kan derfor anvende det år efter år uden bekymring.

Sammensætning af Funktionen

  • Dimensioner: 1800 mm høj
  • Belysning: Varm hvid med 8 lysspil
  • Beskyttelsesklasse: IP44 - modstår fugt og vand
  • Energiforbrug: Max 3.6W
  • Strømforsyning: 230V
  • Yderligere funktion: Timer-funktion
  • Garanti: 3 år

Gør din jul endnu mere lysende og mindeværdig med denne kegleformede juletræsdekoration. En perfekt kombination af skønhed, funktionalitet og pålidelighed, der vil bringe varme og glæde til dit hjem i mange julefester fremover.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde1800 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 3.6W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.