LEDlife nedgravningsspot
6W, rund, rustfrit stål, 24V AC/DC

V-Tac V-Tac

New product

LEDlife nedgravningsspot - 6W, rund, rustfrit stål, 24V AC/DC ledlife Udvid

LEDlife nedgravningsspot - 6W er det perfekte valg til at skabe stemningsfuld og sikker belysning i din have, indkørsel eller terrasse. Fremstillet af robust rustfrit stål, garanterer dette spot både holdbarhed og elegance.

  • Effektiv belysning: Med en effekt på 6W leverer dette spot kraftig og energieffektiv belysning, der lyser op i mørket.
  • Alsidig strømforsyning: Fungerer både med 24V AC og DC, hvilket giver fleksible installationsmuligheder.
  • Robust design: Fremstillet i rustfrit stål for maksimal holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrets påvirkninger.
  • Elegant udseende: Den runde form og det minimalistiske design passer perfekt ind i enhver udendørsindretning.
  • Nedgravningsvenlig: Designet til nem installation i jorden, hvilket gør det ideelt til have, indkørsel eller gangstier.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 281,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LEDlife nedgravningsspot, 6W, rund, rustfrit stål, 24V AC/DC

LEDlife nedgravningsspot er en fremragende belysningsløsning til udendørs områder, der kræver en holdbar og effektiv lyskilde. Med en effekt på 6W og en GU10 fatning, giver denne nedgravningsspot et klart og skarpt lys, ideelt til at belyse haver, stier, terrasser og meget mere.

Specifikationer

  • Energiforbrug: 6W
  • Fatning: GU10
  • Tilslutning: 24V AC/DC
  • Lysstyrke: 480 lumens
  • Kulørtemperatur: Neutral hvid (4000K)
  • Dimensioner: 90 x Ø120 mm
  • IP-klasse: IP68

Lyskvalitet og anvendelse

Den neutral hvide kulør på lyset skaber et behageligt og optimalt arbejdsmiljø uden nogen farvestoffer, der forvrænger lyset. Dette gør det ideelt til områder, hvor farvernes nøjagtige gengivelse er vigtig. Selve konstruktionen af LEDlife nedgravningsspottet er rustfrit stål og tåler at ligge under vand i op til 1 meters dybde takket være dens IP68-klassifikation.

Med en installationsdybde på kun 90 mm er denne nedgravningsspot nem at montere og passer perfekt i forskellige udendørs miljøer. Den lave effekt på kun 6W betyder også, at den er energieffektiv og miljøvenlig. Med en lysstyrke på 480 lumens bidrager den også til at skabe en lys og sikker udendørs atmosfære om natten.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke480 lumens
Dimensioner
FatningGU10
Højde90 mm.
Diameter120 mm.
MaterialeAluminium+PC
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.