HiluX S1
1,2W, G4

Light Solutions

21923-0

New product

Hilux Mini LED-stiftpære er den perfekte løsning til indbygningsspot, hvor man kun har brug for en smal stråle af lys. Med denne LED-stift får du en kraftfuld belysning, der svarer til en traditionel 10W-pære, samtidig med at den har en imponerende farvegengivelse på hele 92 på CRI-skalaen.

Den kompakte størrelse gør denne LED-stift velegnet til alle typer af indbygningsspot, hvor der er behov for en præcisionsrettet belysning. Uanset om det er i hjemmet, på kontoret eller i butikken, vil denne mini LED-stift kunne opfylde behovet for en smal og effektiv lysstråle.

Med en CRI-værdi på 92 sikrer denne LED-stift en høj farveægthed, hvilket betyder, at farverne vil blive gengivet på en naturlig og levende måde. Dette er særligt vigtigt i omgivelser, hvor farvegengivelsen spiller en stor rolle, såsom i detailhandelen eller i kunstneriske miljøer.

Udover den imponerende farvegengivelse har denne mini LED-stift også en lang levetid og et lavt energiforbrug. Med en forventet levetid på op til 25.000 timer vil denne LED-stift kunne give en pålidelig og langvarig belysning, samtidig med at den er energieffektiv og miljøvenlig.

Den lille størrelse gør det også nemt at installere denne LED-stift i alle typer af indbygningsspot, og den passer perfekt til steder, hvor pladsen er trang, men hvor man stadig har behov for en kraftig og retningsbestemt belysning.

Hilux Mini LED-stift er altså det ideelle valg til alle steder, hvor man har brug for at lyse en vej på en effektiv, præcis og energieffektiv måde. Med dens høje farvegengivelse og lange levetid vil denne mini LED-stift kunne opfylde alle krav til en pålidelig og kvalitetsbevidst belysning.

Læs mere..

DKK 39,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 13-15 dage


Produktbeskrivelse

HiluX S1, 1,2W, G4 er en smuk og kraftfuld LED-pære med en effekt på 1,2W og en G4 fatning, der gør den nem at installere. Med en lysstyrke på 120 lumens og en bred spredning på 140 grader, sikrer denne pære en jævn og behagelig belysning i ethvert rum.

Det særlige ved HiluX S1 er den ekstra høje lyskvalitet, som kommer til udtryk i en RA værdi på 90-95. Dette betyder, at lyset er levende og naturligt, og viser alle farver klart og smukt. Med denne høje kvalitet er pæren egnet til selv de mest krævende situationer, hvor farvernes nøjagtighed er afgørende.

Med dimensionerne 3 x 32 x Ø22 mm, er HiluX S1 let at integrere i forskellige armaturer og lamper. Den tilsluttes nemt til en 12V forsyning, hvilket gør den velegnet til både private hjem og kommercielle miljøer.

Det er dog vigtigt at bemærke, at denne LED-pære har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den placeres i tørre omgivelser for at sikre lang levetid og optimal ydeevne.

Samlet set er HiluX S1 en pålidelig og kraftfuld LED-pære, der kombinerer høj lyskvalitet med en behagelig belysning. Med sit elegante design og kraftfulde lys er denne pære ideel til en lang række belysningsbehov.

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej
Lysstyrke120 lumens
Spredning140 grader
RA>= 92
Dimensioner
FatningG4
Højde3 mm.
Dybde32 mm.
Diameter22 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1,2W
Spænding12V
SpændingsintervalDC: 12V
EnergimærkeG (A-G)