Outlet: GU10
5W LED Spot, 500 Lumen, varm/neutral hvid

New product

Nedsat pris! Outlet: GU10 - 5W LED Spot, 500 Lumen, varm/neutral hvid Udvid

Pæren leveres med en lysstyrke på 500 lumen, og en spredning på 110 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren er samtidigt G mærket med et forbrug på 5 watt. Kuløren på lyset er 2700K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. Fatningen er GU10 og RA værdien er >= 80

 


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 18,85

inkl. moms

DKK 29,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Omfattende og Energieffektiv Belysning

Opgrader dit hjem eller kontor med denne GU10, 5W LED Spot, som er designet til at levere exceptionel belysning med minimal energiforbrug. Med en effekt på 5W, tilsluttes denne LED spot direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen både nem og hurtig.

Kraftfuld Lysstyrke og Kvalitet

Med en imponerende lysstyrke på 500 lumens, giver denne spot en kraftfuld belysning, der er ideel til både private og professionelle behov. Den høje spredning på 110 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør den perfekt til rum, hvor der kræves ensartet belysning. Spotten har også en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at farverne vises korrekt og naturligt.

Valgfri Lysfarve

Tilpas din belysning efter dine behov med muligheden for at vælge mellem to forskellige lysfarver: Varm hvid og Neutral hvid.

  • Varm hvid - Perfekt til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Denne kulør er ideel til stuer eller soveværelser, hvor en hyggelig stemning er ønsket.
  • Neutral hvid - Skaber det ideelle arbejdsmiljø med et naturligt lys, der ikke har blå eller gule toner. Perfekt til kontorer og arbejdsområder, hvor klarhed og fokus er nøgleord.

Anvendelsesmuligheder

Dette produkt er alsidigt og kan anvendes i en række forskellige miljøer. Uanset om du ønsker at oplyse et hjemmekontor, et køkken, en butik eller et kunstgalleri, vil denne LED spot give den præcise belysning, du har brug for. Dens kompakte størrelse og enkle installation gør det muligt at bruge den i en lang række armaturer og lamper.

Bæredygtig og Holdbar

Ved at vælge denne GU10, 5W LED Spot, investerer du ikke kun i kvalitet, men også i bæredygtighed. LED teknologien garanterer et lavt energiforbrug, hvilket betyder besparelser på elregningen og en reduktion af dit samlede CO2-aftryk. Desuden er LED-lyskilder kendt for deres lang levetid, hvilket sikrer langvarig tilfredshed.

Oplev en ny standard inden for belysning med denne LED spot, som kombinerer effektivitet, fleksibilitet og kvalitet i én pakke. Gør dit rum mere levende og funktionelt samtidigt med at beskytte miljøet.

Lyset
KulørVarm hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke500 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)