Outlet: Aigostar 6W LED indbygningspanel
Hul: Ø10 cm, Mål: Ø11,8 cm, 230V

Aigostar Aigostar

New product

Nedsat pris! Outlet: Aigostar 6W LED indbygningspanel - Hul: Ø10 cm, Mål: Ø11,8 cm, 230V Udvid

Panelet leveres med en lysstyrke på 370 lumen. Dæmpning af dette panel er ikke muligt, panelet er samtidigt F mærket med et meget lavt forbrug på kun 6 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

 


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 47,40

inkl. moms

DKK 79,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Aigostar 6W LED Indbygningspanel

Dette effektivt designede LED indbygningspanel fra Aigostar leverer en fremragende belysningsløsning til ethvert rum. Med en effekt på 6W og en praktisk tilslutning til 230V forsyning, sikrer dette panel en nem installation og stabil drift.

Funktioner og Fordele

  • Lysstyrke: Panelet har en imponerende lysstyrke på 380 lumens, hvilket skaber kraftig og klar belysning.
  • Lysfordeling: Med en bred spredning på 100 grader, garanteres en jævn lysfordeling i hele rummet, hvilket reducerer behovet for flere lyskilder.
  • Variabel lysfarve: Vælg mellem to kulører for at tilpasse miljøet til dine behov:
    • Varm hvid: Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til afslapning og hygge.
    • Neutral hvid: Perfekt til arbejdsmiljøer, hvor præcist og naturligt lys er påkrævet uden forstyrrende blå eller gule toner.

Panelet har en kompakt størrelse med et hulmål på Ø10 cm og ydremål på Ø11,8 cm, hvilket gør det ideelt til de fleste indbygningsbehov. Med den integrerede lyskilde er vedligeholdelsen minimal, og installationen nem, hvilket sparer tid og kræfter.

Anvendelsesmuligheder

Dette LED indbygningspanel er en alsidig belysningsløsning egnet til både private hjem og kommercielle rum. Vælg den varme hvide lysfarve for at opnå en hyggelig belysning i stuer og soveværelser, eller brug den neutrale hvide farve i kontorer og køkkener for et klarere og mere produktivt miljø. Det stilrene design og de effektive funktioner gør dette panel til et fantastisk valg til både moderne og traditionelle indretninger.

Lyset
KulørVarm Hvid, Neutral hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke380 lumens
Spredning100 grader
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.