Outlet: Aigostar 15W LED indbygningspanel
Hul: Ø14,5 cm, Mål: Ø17,5 cm, 230V

Aigostar Aigostar

New product

Nedsat pris! Outlet: Aigostar 15W LED indbygningspanel - Hul: Ø14,5 cm, Mål: Ø17,5 cm, 230V Udvid

Panelet leveres med en lysstyrke på 1050 lumen. Dæmpning af dette panel er ikke muligt, panelet er samtidigt A+ mærket med et meget lavt forbrug på kun 15 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

 


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 77,35

inkl. moms

DKK 119,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Elegant og Effektivt LED Indbygningspanel

Giv dit hjem eller kontor et stilfuldt og moderne touch med dette indbygningspanel, som kombinerer effektivitet og æstetik. Med en effekt på 15W og tilslutning til 230V forsyning, er dette LED-panel en smart løsning for dem, der ønsker både energibesparelse og fremragende lyskvalitet.

Perfekt Belysning med Høj Lysstyrke

Med en lysstyrke på 1055 lumens opnår du en klar og skarp belysning, der passer til mange forskellige rum og anvendelser. Panelets lys spredes over 100 grader, hvilket sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset, så hele området oplyses optimalt.

Valg af Kulør

Tilpas atmosfæren i dine omgivelser med valg mellem to lyskulører:

  • Varm hvid: Skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Perfekt til stuer og soveværelser, hvor et hyggeligt lysmiljø er ønsket.
  • Neutral hvid: Ideel til kontorer og arbejdspladser, hvor et neutralt lys uden blå eller gule toner ønskes. Dette sikrer naturligt udseende af belyste emner og et produktivt arbejdsmiljø.

Nem Installering & Integreret Lyskilde

Designet til nem installation, kræver dette indbygningspanel en hulstørrelse på Ø14,5 cm. Panelet selv har en diameter på Ø17,5 cm, hvilket gør det til en diskret og pladsbesparende løsning. Den integrerede lyskilde betyder, at du ikke skal bekymre dig om udskiftning af pærer - det er en langtidsholdbar løsning.

Med dette Aigostar LED indbygningspanel opnår du ikke kun en fremragende belysning, men også et elegant look, der løfter rummet til nye højder.

Lyset
KulørVarm Hvid, Neutral hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke1055 lumens
Spredning100 grader
Effekt & spænding
Forbrug15W
Spænding230V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.