Chloe Slim GU11
Base 250V IP20 40x500+1m Wire, Hvid, Justerbar Strålevinkel, Uden Lyskilde

Spectrum Spectrum

8773-0

New product

Chloe Slim GU11 - Base 250V IP20 40x500+1m Wire, Hvid, Justerbar Strålevinkel, Uden Lyskilde Spectrum5y Udvid

Flot og enkel pendellampe i hvid.
Få et mere eksklusivt look i hjemmet med denne lampe.
Lampen passer ind alle steder i hjemmet, men også til mange offentlige steder som f.eks restauranter, forretninger eller på kontoret.
Lampen er nem at installere. 

Ledningslængde 100 cm.
Max 4W LED.
GU10 pæren skal være Ø35mm
Længden kan justeres efter behov.

Læs mere..

DKK 125,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Chloe Slim GU11: En Kombination af Design og Funktionalitet

Oplev belysning på en ny måde med Chloe Slim GU11, en elegant og fleksibel løsning til moderne interiører. Med sit slanke design i hvid farve, tilpasser denne armatur sig perfekt til enhver indretning og tilføjer et strejf af elegance til dit hjem eller kontor.

Funktioner og Fordele

  • Designet til at blive tilsluttet en 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og ligetil.
  • Med en justerbar strålevinkel kan du nemt fokusere lyset der, hvor der er mest brug for det, hvilket giver dig fuld kontrol over stemningen i rummet.
  • Lampen er konstrueret med dimeter 500 x Ø40 mm, hvilket giver et diskret og moderne udtryk med effektiv lysspredning.
  • Kombineret med en professionel og
  • Arbejder optimalt ved hjælp af en driftssikker driver og effektiv køling, hvilket sikrer pålidelig ydeevne over tid.
  • Har en levetid på op til 50.000 timer, hvilket betyder minimal vedligeholdelse og konstant lysstyrke gennem hele levetiden.

Kvalitet og Sikkerhed

Chloe Slim GU11 er bygget med kvalitetsmaterialer for at sikre holdbarhed og pålidelig ydeevne. Den IP20-rating betyder, at denne lampe ikke er modstandsdygtig over for vand, og den er derfor bedst egnet til tørre indendørs områder.

Produktet leveres med 5 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra sikkerhed og tryghed i din investering. Ved at bruge den højeste kvalitet af LED-teknologi, opnås en effektiv og energieffektiv belysning, der er skånsom for både miljø og pengepung.

Bemærkninger

Bemærk venligst, at Chloe Slim GU11 leveres uden lyskilde, hvilket giver dig mulighed for at vælge en lyskilde, der passer bedst til dine specifikke behov og præferencer. Denne fleksibilitet gør det muligt for dig at tilpasse lysstyrken og nuancen præcis som du ønsker det.

Dette produkt er ideelt til dem, der værdsætter både æstetik og funktionalitet i deres belysningsløsninger. Chloe Slim GU11 står til at blive en kærkommen tilføjelse i ethvert rum, og belyser dine omgivelser med stil og præcision.

Lyset
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde500 mm.
Diameter40 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Spænding230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.