Blå LED Strip
50m, 230V, 10mm, 7W/m

Aigostar Aigostar

23926-0

New product

Ny Blå LED Strip - 50m, 230V, 10mm, 7W/m Udvid

Opgrader dit hjem eller din arbejdsplads med vores blå LED strip, der kombinerer stilfuld belysning med energieffektivitet, perfekt til enhver indretningsentusiast.

  • Langstrakte muligheder: Med en længde på 50 meter kan du nemt oplyse store områder uden bekymringer om sammenkobling.
  • Effektiv lysstyrke: De kraftige blå LED'er giver et skarpt og klart lys, der sætter den perfekte stemning.
  • Energieffektiv: Med kun 7W pr. meter får du en økonomisk løsning, der reducerer elregningen.
  • Nem installation: Den 8mm smalle strip er let at montere på næsten enhver overflade, hvilket giver fleksibilitet i design.
  • Holdbar og pålidelig: Designet til at modstå daglig slid for langvarig brug, perfekt til både indendørs og udendørs belysningsprojekter.

Læs mere..

DKK 708,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Oplev den væsentlige forskel med Blå LED Strip

Gør din belysning både moderne og effektiv med denne Blå LED Strip. Med sine mange anvendelsesmuligheder er den ideel til både indendørs og udendørs brug. Lad dig inspirere af de mange muligheder for at skabe stemningsfuld og effektfuld belysning.

Egenskaber og Fordele

  • Længde og Tilslutning: Denne LED strip er hele 50 meter lang og tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den yderst praktisk til større projekter uden behov for komplekse strømforsyninger.
  • Lysfordeling: Med en høj spredning på 120 grader, sikrer denne LED strip en jævn og velbalanceret fordeling af lyset. Dette giver en behagelig og ensartet belysning, perfekt til at skabe den ønskede atmosfære i ethvert rum.
  • Effektivitet: Forbrugende kun 7W per meter, er denne LED strip både miljøvenlig og økonomisk, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der ønsker at reducere deres energiforbrug uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.
  • Robusthed: Med en IP65 klassificering kan denne LED strip bruges udendørs og tåler både vandstænk og regn. Dette gør den ideel til belysning af terrasser, haver og andre udendørs områder.
  • Dimensioner: Med en kompakt størrelse på 13 x 6.8 mm, er denne LED strip nem at montere i smalle rum og kan tilpasses forskellige layout og design.

Produktforsikring

Vi forstår vigtigheden af kvalitet og holdbarhed. Derfor kommer vores blå LED strip med en 3 års producentgaranti. Dette giver dig ro i sindet og sikrer, at du kan nyde din belysning uden bekymringer.

Med denne LED strip får du en fleksibel og pålidelig belysningsløsning, der ikke kun forbedrer udseendet af dine omgivelser men også øger funktionaliteten på en nem og omkostningseffektiv måde. Uanset om du oplyser et stort festområde eller skaber en hyggelig stemning derhjemme, er denne LED strip et klogt valg.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørBlå
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde6.8 mm.
Bredde13 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.