300W strømforsyning
24V DC, 12,5A, flicker free, IP20 indendørs

22156-0

New product

300W strømforsyning - 24V DC, 12,5A, flicker free, IP20 indendørs Udvid

Den kraftfulde 300W strømforsyning - 24V DC, 12,5A, IP20 indendørs er designet til at levere pålidelig og stabil strøm til dine elektroniske apparater. Denne strømforsyning er ideel til både private og kommercielle anvendelser, hvor effektivitet og sikkerhed er afgørende.

  • Effekt på 300W: Sikrer, at dine apparater får den nødvendige energi til at fungere optimalt, selv ved høje belastninger.
  • 24V DC output: Perfekt til 24V LED strips og LED pærer.
  • Praktisk tilslutning: Udstyret med klemmeterminaler, der muliggør hurtig og enkel tilslutning af ledninger, sparer tid og besvær.
  • Flicker fri strømforsyning: Sikrer en konstant og stabil strøm uden flimmer, perfekt til følsomme elektroniske enheder.
  • 12,5A strømstyrke: Giver tilstrækkelig strøm til at drive flere enheder samtidigt uden spændingsfald.
  • Høj pålidelighed: Bygget med kvalitetskomponenter for at sikre lang levetid og minimal vedligeholdelse.
  • Sikkerhedsfunktioner: Inkluderer overstrømsbeskyttelse, kortslutningsbeskyttelse og overtemperaturbeskyttelse for at sikre sikker drift.

Flicker-free 

Strømforsyningen er udviklet til brug med LED, ved anden brug kan funktionaliteten ikke garanteres.

Læs mere..

DKK 219,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Detaljer om produktet:

Effekt: 300W

Input: Tilsluttes til en 230V strømforsyning

Output: Leverer 24V DC udgang, designet specifikt til LED belysning

Lyskvalitet: Flicker free teknologi sikrer flimmerfri belysning, velegnet til personer og dyr som er følsomme over for flimmer, samt til foto/video optagelser

Dimensioner: 60 x 28 x 205 mm (B x H x D)

Beskyttelsesgrad: IP20 - passer til indendørs brug i tørre omgivelser

Denne 300W strømforsyning er ideel til at forsyne LED belysningssystemer med stabil strøm, hvilket bidrager til længere levetid og optimal ydeevne. Med en flicker free funktionalitet sikrer den en jævn og behagelig belysning, der ikke forårsager ubehag eller øjenbelastning, hvilket er ideelt for dem der ønsker kontinuerlig og behagelig belysning.

Strømforsyningen har en effekt på 300W, hvilket gør den velegnet til mellemstore til store LED belysningsinstallationer. Den tilsluttes nemt til en standard 230V stikkontakt og leverer en stabil 24V DC udgang, som er nødvendig for at drive LED lyskilder korrekt.

Med sine kompakte dimensioner på 60 x 28 x 205 mm er denne strømforsyning let at installere og passe ind i forskellige typer af LED belysningsarmaturer og systemer. Den IP20 beskyttelsesgrad gør den velegnet til indendørs brug i tørre omgivelser, hvilket gør den ideel til både kommercielle og private applikationer.

Uanset om det er til brug i hjemmet, på kontoret, i butikken eller andre indendørs miljøer, vil denne 24V strømforsyning sikre pålidelig og stabil strømforsyning til dine LED belysningsbehov.

Lyset
DæmpbarNej
Dimensioner
Højde28 mm.
Bredde60 mm.
Dybde205 mm.
Effekt & spænding
Forbrug300W
Spænding230V