Spectrum 24W LED loftslampe
29 x 29cm, Højde: 3,8cm, hvid kant, inkl. lyskilde

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 24W LED loftslampe - 29 x 29cm, Højde: 3,8cm, hvid kant, inkl. lyskilde Spectrum Udvid

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet - bare skrue bagpladen fast og efterfølgende skyde lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 167,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

- Effekt: 24W. - Tilsluttes til 230V forsyrning. - Lysstyrke på 2650 lumens og en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. - Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov. - Kulør på lyset: Findes i neutral hvid (4000K). - Dimensioner: 290 x 290 x 38 mm. - IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand. - Med integreret lyskilde.

Uddybende beskrivelse:

Denne Spectrum 24W LED loftslampe er den perfekte løsning til at oplyse dit rum med stil og effektivitet. Med en effekt på 24W og tilslutning til en standard 230V forsyning, er denne loftslampe en energibesparende og praktisk belysning til mange formål.Med en lysstyrke på 2650 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer denne loftslampe en jævn og tilstrækkelig belysning af dit rum. Uanset om det er i et kontor, i stuen eller i soveværelset, vil dette lys være nok til at opfylde de flestes behov. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at dette lys vil fremhæve farverne på en naturlig og autentisk måde. Du vil kunne se alle farverne i deres sande form, hvilket er vigtigt for mange aktiviteter som læsning, arbejde eller kunst.Loftlampen har en neutral hvid kulør på 4000K. Dette betyder, at lyset er uden blå eller gule toner, hvilket giver dig det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Uanset om du arbejder eller laver hobbyprojekter, vil denne belysning sikre, at dine belyste emner fremstår helt naturlige og let at arbejde med.Med dimensionerne 290 x 290 x 38 mm passer denne Spectrum loftslampe perfekt ind på ethvert loft. Den har en stilfuld hvid kant, der tilføjer et moderne touch til dit rum. Vær opmærksom på, at denne lampe kun er modstandsdygtig over for vand med en IP20 klassificering, så den skal ikke anvendes i våde områder som badeværelser eller udendørs.Sidst men ikke mindst leveres denne loftslampe med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt og bekvemt at installere og bruge. Du behøver ikke bekymre dig om at købe en separat lyskilde - det er alt inkluderet i denne pakke.Opgrader dit rum med Spectrum 24W LED loftslampen i dag og oplev den kraftige, energieffektive belysning, der helt sikkert vil opfylde dine behov.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.


Videopræsentation:
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke2650 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Højde290 mm.
Bredde290 mm.
Dybde38 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug24W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:85-265V,50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.