Spectrum 24W LED loftslampe
Ø29cm, Højde: 3,8cm, hvid kant, inkl. lyskilde

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 24W LED loftslampe - Ø29cm, Højde: 3,8cm, hvid kant, inkl. lyskilde Spectrum Udvid

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet - bare skrue bagpladen fast og efterfølgende skyde lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 167,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum 24W LED loftslampe er et fantastisk valg til belysning af ethvert rum. Med dens moderne og stilfulde design vil den give et sofistikeret touch til dit hjem eller kontor. Loftslampen har en diameter på 29 cm og en højde på 3,8 cm, hvilket gør den perfekt til mindre rum eller steder, hvor der er behov for diskret belysning.En af de mest imponerende egenskaber ved denne lampe er dens effektive lysstyrke på 2650 lumens. Dette betyder, at den kan belyse et rum med lethed og skabe en behagelig atmosfære. Lampen har også en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i hele rummet.En vigtig faktor at overveje, når man vælger en loftslampe, er lyskvaliteten. Denne loftslampe har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den giver et naturligt lys, der viser alle farver klart og ægte. Uanset om du bruger lampen til arbejde eller afslapning, kan du være sikker på, at den vil opfylde dine behov.Lampen er tilsluttet til en standard 230V strømforsyning og leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat pære. Den er også let at installere, så du hurtigt kan nyde dens fordele.Spectrum loftslampen kommer i en neutral hvid kulør med en farvetemperatur på 4000K. Dette giver en optimal og effektiv arbejdsbelysning. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at genstande og omgivelser vil fremstå naturlige og klare.Vær opmærksom på, at denne lampe har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er derfor vigtigt at installere den i tørre omgivelser for at undgå eventuelle elektriske problemer.Denne Spectrum 24W LED loftslampe er den perfekte løsning til dit rum, uanset om det er et hjemmekontor, en stue eller et soveværelse. Med dens høje lysstyrke, jævne lysspredning og høje lyskvalitet vil den tage din belysning til et helt nyt niveau.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke2650 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Dybde38 mm.
DiameterØ29 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug24W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:85-265V,50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.