LED luplampe m/klemme x1.75 9W
Sort

goobay goobay

21440-0

New product

LED luplampe m/klemme x1.75 9W - Sort Udvid

Oplev en ny dimension af præcision og klarhed med vores luplampe med justerbart hoved og alsidig klemme! Denne lampe er det ultimative værktøj for enhver, der har brug for skarpe detaljer og belysning på deres arbejdsområde.

Justerbart Hoved: Det justerbare hoved på vores luplampe giver dig fuld kontrol over belysningens retning. Uanset om du arbejder med håndarbejde, læser, tegner eller udfører præcisionsopgaver, kan du nemt positionere lyset præcis, hvor du har brug for det. Dette gør det til det ideelle valg for hobbyister, håndværkere og professionelle.

Klemme til bordpladen: Vores luplampe er udstyret med en stærk og alsidig klemme, der passer til bordplader med en tykkelse på op til 60 mm. Dette betyder, at du nemt kan fastgøre lampen til dit skrivebord, arbejdsbord, tegnebord eller en hvilken som helst overflade inden for denne måling. Intet behov for at bekymre dig om besværlig installation eller montering.

Læs mere..

DKK 726,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv LED luplampe med klemme

Denne LED luplampe med klemme er det perfekte værktøj til dig, der har brug for præcist og kraftigt lys til diverse opgaver. Med en effekt på 9W og en lysstyrke på imponerende 730 lumens, sikres du et klart og skarpt lys, der gør det nemt at arbejde selv i de mørkeste omgivelser.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at lyset er naturligt og viser farverne ægte, hvilket er ideelt til opgaver, hvor præcision og korrekt farvegengivelse er vigtigt. Lampen kan desuden dæmpes, så du selv kan justere lysstyrken efter behov.

Med dimensioner på 820 x Ø230 mm er denne LED luplampe kompakt og fleksibel at placere, hvilket gør den velegnet til både professionel brug på et værksted eller hobbybrug derhjemme. Lampen har en IP20-kapsling, hvilket betyder den ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor bør bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

Uanset om du arbejder med håndværk, syning, elektronik eller andre opgaver, hvor en præcis belysning er essentiel, vil denne LED luplampe med klemme være en pålidelig og effektiv løsning. Du kan være sikker på at få den belysning, du har brug for, samtidig med at du sparer på energiforbruget med LED teknologien.

Tag styringen over dit arbejdslys med denne LED luplampe, der kombinerer kraftfuld belysning med praktisk anvendelighed. Skab optimale arbejdsforhold og lad lyset guide dig gennem dine opgaver med lethed.

Lyset
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke730 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde820 mm.
Diameter230 mm.
Effekt & spænding
Forbrug9W
EnergimærkeF (A-G)