LED luplampe 6W
Sort, bordlampe

goobay goobay

21443-0

New product

LED luplampe 6W - Sort, bordlampe Udvid

Oplev den ultimative belysningsløsning til dine præcisionsopgaver med vores innovative luplampe! Denne enestående lampe kombinerer overlegen funktionalitet og fleksibilitet for at imødekomme dine behov, uanset om du arbejder med hobbyprojekter, læser eller udfører detaljerede opgaver.

Justerbar Lysstyrke: Med vores luplampe kan du nemt tilpasse belysningen efter dit behov. Den justerbare lysstyrke giver dig mulighed for at vælge den perfekte mængde lys, uanset om du har brug for blødt lys til afslapning eller kraftigt lys til detaljeret arbejde. Du vil aldrig mere opleve besværet med dårlig belysning!

Roterbart Hoved: Vores Luplampe er designet med dig i tankerne. Hovedet kan roteres, hvilket giver dig den ultimative kontrol over, hvor lyset rettes. Dette betyder, at du kan belyse præcis det område, du arbejder på, uden besvær. Aldrig mere skæve hals og anstrengte øjne!

Læs mere..

DKK 402,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED Luplampe 6W - Et Perfekt Værktøj til Detaljeret Arbejde

Oplev den ultimative visuelle klarhed med denne LED luplampe, en ideel løsning til opgaver, der kræver præcision og koncentration. Denne sortfarvede bordlampe er designet til at levere høj lysstyrke samtidig med, at den giver et anvendeligt og æstetisk pænt arbejdsredskab til ethvert skrivebord.

Imponerende Lyskvalitet

  • Med en effekt på 6W, sikrer denne lampe tilstrækkelig lysstyrke, uden at blænde eller skabe skarpe indre rammer.
  • Lysstyrken når op til 450 lumens, hvilket er mere end nok til at lyse arbejdsområdet effektivt op.
  • Den har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at denne lampe giver en naturlig lysoplevelse, der flot og præcist gengiver farverne.

Fleksibilitet og Brugervenlighed

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne luplampe er dens evne til at dæmpes. Dette gør det muligt for brugeren at justere lysstyrken i henhold til deres behov, hvilket er afgørende i miljøer, hvor lysforholdene konstant ændrer sig.

Ydermere har lampen dimensionerne 350 x Ø230 mm, pænt kompakt og designet til at passe problemfrit ind i næsten alle rum uden at være dominerende eller optage unødigt plads.

Design og Konstruktion

  • Den elegante sorte farve giver et moderne og professionelt udtryk, der passer perfekt på ethvert skrivebord eller arbejdsstation.
  • IP20 klassificeringen betyder, at lampen ikke er modstandsdygtig over for vand, hvilket er værd at overveje ved placering.

Conclusio

Den sorte LED luplampe på 6W er ikke blot en lampe, men et værdifuldt værktøj til dem, der kræver præcist og veloplyst syn til arbejds-, hobby- eller læseopgaver. Med dens høje lyskvalitet, lysstyrke og justerbarhed, sikrer denne lampe, at du altid har det perfekte lys til at få detaljerne på din side.

Lyset
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke450 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde350 mm.
Diameter230 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
EnergimærkeF (A-G)