10m batteri rød LED lyskæde
200 LED, 8 lysspil, IP44, grøn/sort ledning

Aigostar Aigostar

23939-0

New product

Ny 10m batteri rød LED lyskæde - 200 LED, 8 lysspil, IP44, grøn/sort ledning Udvid

Oplev enestående belysning med vores 10m 3AA batteri Rød LED lyskæde, der forvandler ethvert rum med sin varme og indbydende glød.

  • 200 Røde LED-lys: Skab en magisk atmosfære med en intens og lysende rød farve, perfekt til enhver festlig lejlighed.
  • 8 Fortryllende Lysspil: Vælg mellem forskellige lysindstillinger, fra rolige glød til pulserende effekter, for at matche din stemning og anledning.
  • IP44 Vandtæthed: Ideel til både indendørs og udendørs brug, hvilket sikrer holdbarhed og pålidelighed under alle vejrforhold.
  • Praktisk Batteridrevet: Nem og fleksibel placering uden behov for stikkontakter, perfekt til steder uden strømtilførsel.
  • Lang 10m Længde: Dækker større områder og giver dig frihed til kreativ dekoration, uanset om det er til juletræet, altanen eller haven.
  • Diskret Grøn/Sort Ledning: Matcher naturligt med omgivelserne og holder fokus på det smukke lys.

Læs mere..

DKK 75,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Skab En Magisk Atmosfære med Vores LED Lyskæde

Transformér ethvert rum eller udendørsområde med denne fantastiske rød LED lyskæde, der strækker sig over en imponerende længde på 10 meter. Med i alt 200 LED pærer giver denne lyskæde dig mulighed for at lysne op i enhver lejlighed, hvad enten det er til en fest, jul eller bare for at skabe en hyggelig stemning derhjemme.

Lyskæden har 8 forskellige lysspil, så du kan vælge det perfekte lysmønster, der passer til din stemning eller arrangement. Fra rolige pulseringer til livlige blinkende mønstre, de forskellige lysprogrammer sikrer, at du har den fleksibilitet, der kræves for at skabe det ønskede udtryk.

Designet til Holdbarhed og Nem Anvendelse

  • IP44 Raiting: Denne lyskæde er designet til både indendørs og udendørs brug, da den har en IP44-klassificering, der gør den modstandsdygtig over for fugtig luft og vandstænk på fronten. Perfekt til at pynte både i haven eller på altanen.
  • Forsyning: Lyskæden er designet til at blive tilsluttet en 4.5V forsyning, der sikrer lavt energiforbrug samtidigt med effektiv lysudsendelse.
  • Ledning: Den grøn/sorte ledning er diskret og nem at integrere med din eksisterende indretning, uden at stjæle opmærksomheden fra de smukke lys.

Sikkerhed og Kvalitet.

For din tryghed og garanti for kvalitet leveres denne LED lyskæde med en 3 års producentgaranti. Dette sikrer, at du kan stole på produktets holdbarhed og præstation over tid. Dimensionerne på lyskæden er 10000 mm, hvilket gør den perfekt til at drapere over større områder eller vikle omkring objekter for en dekorativ effekt.

Fremhæv atmosfæren omkring dig med en pålidelig og energibesparende løsning, skab magi med denne lyskædes varme røde lys. Uanset om du arrangerer en intim middag i haven eller dekorerer dit hjem til højtiderne, vil denne lyskæde være en uundværlig del af din belysning. Gør hver aften mere spektakulær med denne lyskæde, der forener design, funktionalitet og holdbarhed i ét pletfrit produkt.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørRød
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde10000 mm.
Effekt & spænding
Spænding4.5V
SpændingsintervalDC: 4.5V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.