15m varm hvid batteri istap lyskæde
300 LED, 75 rækker, 8 lysspil, IP44, transparent ledning

Aigostar Aigostar

23944-0

New product

Ny 3AA Batteri Istap Lyskæde Varm Hvid - 300LED, 75 rækker, Transparent Ledning, 8 Blinkfunktioner, Timer, IP44, 3M+15M*0.6M Udvid

Oplev magien ved vintermånederne med vores 15m varm hvid batteri istap lyskæde, der skaber en indbydende og hyggelig atmosfære i dit hjem eller have.

  • 300 LED lys: Giver en strålende og varm glød, der forvandler ethvert rum til et vintervidunderland.
  • 75 rækker: Giver en tæt og rig belysning, der efterligner de smukke naturlige istapper.
  • 8 lysspil: Vælg mellem forskellige lyssekvenser for at skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.
  • IP44 klassificering: Robuste og vejrbestandige, designet til at modstå elementerne og sikre en lang levetid udendørs.
  • Transparent ledning: Diskret design, der lader lysene være det centrale fokus uden at forstyrre æstetikken.
  • Batteridrevet: Nyd friheden ved at placere lyskæden hvor som helst uden behov for en stikkontakt.

Læs mere..

DKK 163,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Batteridrevet Istap Lyskæde med Varm Hvidt Lys

Skab en uimodståelig atmosfære med denne stilfulde istap lyskæde. Med sin længde på 15 meter og en imponerende mængde på 300 LED-lys fordelt over 75 rækker er denne lyskæde designet til at oplyse dine omgivelser med en hyggelig varm hvid glød.

Funktioner og Fordele

  • 8 Lysspil: Vælg mellem forskellige lyseffekter for at tilpasse stemningen præcis, som du ønsker det. Fra rolige glimt til mere dynamiske displays, er der en indstilling, der passer til enhver lejlighed.
  • IP44 Klassificering: Designet til både indendørs og udendørs brug, denne lyskæde er resistent over for fugtig luft og vandstænk, hvilket gør den perfekt til anvendelse året rundt.
  • Transparent Ledning: Den diskrete gennemsigtige ledning smelter let ind i omgivelserne, så opmærksomheden forbliver på de skinnende lys.
  • Drives af en 4.5V Forsyning: Denne batteridrevne lyskæde giver dig friheden til at placere den, hvor du har lyst, uden at skulle bekymre dig om stikkontakter.
  • 3 Års Producentgaranti: Køb med ro i sindet velvidende, at denne lyskæde kommer med en solid garanti, som beskytter din investering.

Dimensioner

Med en bredde på 600 mm og en længde på 15000 mm, tilbyder denne lyskæde en stor dækning, der gør den ideel til dekoration af større områder som husfacader, hegn eller store stuevinduer.

Anvendelsesmuligheder

Istap lyskæden med varm hvidt lys er perfekt til at skabe en indbydende atmosfære under vinter- og juletiden, men dens brug er ikke begrænset til disse måneder. Brug den til sommerfester i haven, som bryllupsdekorationer eller tilføj et magisk touch til enhver festlig begivenhed.

Uanset om det er til ferien eller som en del af din almindelige belysning, bringer denne lyskæde en varm og indbydende glød til ethvert rum eller udendørs område.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde15000 mm.
Bredde600 mm.
Effekt & spænding
Spænding4.5V
SpændingsintervalDC: 4.5V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.