5m varm hvid batteri LED lyskæde
200 LED, 8 lysspil, IP44, grøn/sort ledning

Aigostar Aigostar

23945-0

New product

Ny 3AA Batteri LED lyskæde, Varm Hvid, 0.3M+5M, 200 LED - 2.5CM/LED, Grøn/Sort Ledning, 8 Blinkfunktioner+Timer+IP44 Udvid

Oplev den magiske atmosfære med vores 5m varm hvid batteri LED lyskæde, der bringer stemning og elegance til ethvert rum eller udendørs område.

  • 200 LED Lys: Skab et betagende lysdisplay med 200 varmhvide LED'er, der giver et blødt og indbydende skær.
  • 8 Fascinerende Lysspil: Vælg mellem 8 forskellige lysspil for at tilpasse stemningen, uanset om det er til festlige begivenheder eller hyggelige aftener.
  • IP44 Vejrbestandig: Designet til at modstå vejrets luner, perfekt til både indendørs og udendørs brug.
  • Grøn/Sort Ledning: Diskret ledning, der nemt blender ind i omgivelserne, ideel til dekoration i haver, terrasser eller boliger.
  • Batteridrevet Bekvemmelighed: Ingen stikkontakter nødvendige, hvilket giver dig friheden til at placere lyskæden hvor som helst.
  • Nem Installation: Hurtig og enkel at sætte op, så du kan nyde den smukke belysning på ingen tid.

Læs mere..

DKK 79,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Skab Stemningsfuld Belysning Med LED Lyskæden

Bring hygge ind i dit hjem eller have med denne 5 meter lange LED lyskæde. Med 200 varm hvide LED-lys er denne kæde perfekt til at skabe en indbydende atmosfære både indendørs og udendørs. Lysets varme farvetone giver en blød og behagelig glød, der kan sætte den perfekte stemning til enhver lejlighed.

Fleksible Belysningsmuligheder

For at imødekomme forskellige behov og præferencer kommer denne lyskæde med 8 forskellige lysspil. Uanset om du foretrækker et blidt skift mellem lysene eller et mere dynamisk lysshow, kan du nemt tilpasse kædens lysspil med en simpel indstilling.

Holdbar og Vejrbestandig

Designet med en kombination af grøn og sort ledning, er lyskæden ikke kun stilfuld, men også praktisk. Ledningernes neutrale farver gør det muligt at integrere dem diskret i både naturlige omgivelser og indretningstemaer. Den er designet med en IP44 klassifikation, hvilket betyder, at lyskæden tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den ideel til udendørs brug i haven, på terrassen eller altanen.

Energieffektiv og Nem at Bruge

Lyskæden tilsluttes en 4.5V forsyning, hvilket gør den energieffektiv og nem at opsætte. Det er et perfekt valg for dem, der ønsker en enkel installation uden behov for komplicerede ledningsudtræk.

Pålidelig Kvalitet

Du kan føle dig tryg ved købet med en 3 års producentgaranti. Denne garanti er en sikkerhed for produktets holdbarhed og kvalitet. Uanset om du bruger lyskæden ofte eller blot til særlige, festlige lejligheder, kan du stole på dens præstation gennem flere sæsoner.

Specifikationer

  • Længde: 5000 mm
  • Antal LED-lys: 200
  • Beskyttelsesklassificering: IP44
  • Strømforsyning: 4.5V
  • Garanti: 3 år
  • Farve på ledning: Grøn/Sort
  • Lysspil: 8 tilstande

Uanset om du ønsker at lyse op til festlige anledninger som jul og nytår, eller blot ønsker at tilføje et glimt af magi til din hverdag, er denne LED lyskæde en fremragende løsning. Den er designet til at være lige så praktisk som den er smuk, hvilket gør den til et ideelt valg for enhver lysinstallationsentusiast.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde5000 mm.
Effekt & spænding
Spænding4.5V
SpændingsintervalDC: 4.5V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.