10m kold hvid batteri stjerne & snefnug lyskæde
100 LED, 8 lysspil, IP44, transparent ledning

Aigostar Aigostar

23946-0

New product

Ny 3AA Batteri Stjerne & Snefnug Lyskæde - Koldt Hvid, 0,3M + 10M, 100 LED, 10CM/LED, Transparent Ledning, 8 Blink+Timer, IP44 Udvid

Oplev magien ved 10m kold hvid batteri stjerne & snefnug lyskæde med 100 LED, designet til at forvandle dit hjem med sit funklende lys og elegante design.

  • Fortryllende lysdesign: Udsmyk dit rum med strålende stjerner og snefnug i en kold hvid nuance, der skaber en betagende atmosfære.
  • Alsidige lysspil: Vælg mellem 8 forskellige lysspil for at matche enhver stemning eller begivenhed; fra blid glød til pulserende blink.
  • Batteridrevet bekvemmelighed: Ingen behov for stikkontakter! Placér lyskæden hvor som helst takket være den batteridrevne funktion.
  • Vejrbestandig: Med IP44-klassificering kan lyskæden modstå let regn og fugt, perfekt til både inde- og udendørs brug.
  • Diskret design: Den transparente ledning sikrer, at fokus forbliver på det smukke lys og de dekorative figurer.
  • Lang lyskæde: Med 10 meter kan du dekorere større områder, fra juletræet til terrasseoverdækningen.
  • Energibesparende LED: Nyd den økonomiske fordel ved LED-teknologi, der giver langvarigt lys med minimal energiforbrug.

Læs mere..

DKK 68,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Elegant og stemningsfuld belysning

Forvandle dit rum til et vintereventyr med denne 10 meter lange lyskæde. Med 100 LED-lys i en kold hvid nuance, er denne lyskæde perfekt til både indendørs og udendørs brug. Stjerne- og snefnugdesignet bringer en unik og charmerende æstetik til enhver begivenhed eller festlig lejlighed.

Fleksibel og brugervenlig

Med en transparent ledning smelter denne lyskæde let ind i sin omgivelser, hvilket skaber en flot og ren belysningseffekt. Den tilsluttes ubesværet til en 4.5V forsyning, hvilket gør installationen både simpel og sikker.

Avanceret teknologi og holdbarhed

  • Udstyret med 8 forskellige lysspil, der giver mulighed for at skifte stemningen efter dine ønsker.
  • Designet med IP44-certificering, hvilket betyder, at kæden tåler fugtig luft og vandstænk, ideelt til det variable danske vejr.

Langtidsholdbar og sikker

Denne lyskæde leveres med en generøs 3 års producentgaranti, hvilket sikrer, at du kan nyde dens skønhed med ro i sindet. Uanset om du bruger det til en kort festlig lejlighed eller som permanent dekoration, er holdbarheden sikret.

Perfekte dimensioner

Med en total længde på 10.000 mm, tilbyder denne lyskæde alsidighed i sin anvendelse, fra boligdekoration til havebelysning. Den kan let vikles omkring træer, gelændere eller langs terrasser, hvilket skaber en lysende atmosfære overalt.

Vælg denne spektakulære lyskæde for en lysoplevelse, der skinner klarere og holder længere. Perfekt til vintermånederne, jul, eller enhver lejlighed, der kræver et strejf af elegance og varme.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde10000 mm.
Effekt & spænding
Spænding4.5V
SpændingsintervalDC: 4.5V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.