Ledningsdæmper
Inkl. endeprop, til 230V Neon COB, maks. 50 m.

12501-0

New product

Ledningsdæmper - Inkl. endeprop, til 230V Neon COB, maks. 50 m. Udvid

Hvis du gerne vil kunne dæmpe din LED strip uden vægdæmper eller fjernbetjening, er dette løsningen for dig.

Med denne dæmper kan du dæmpe LED strippen direkte på ledningen og tilpasse lysstyrken som du ønsker det.


Stik med dæmper til 230V Neon COB.

Kan tilsluttes direkte til enkelt farvet LED strip.

Kan trække op til 50m 230v LED strip.

Dimensioner: 80x35x35 mm.

Læs mere..

DKK 79,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv Ledningsdæmper til Neon COB-belysning

Oplev en feature-rig og brugervenlig løsning med denne ledningsdæmper, designet specielt til 230V Neon COB lysapplikationer. Denne dæmper er det ideelle værktøj til styring af dine belysningsmiljøer og sikrer fleksibilitet og komfort i enhver belysningssituation.

Funktioner og Fordele

  • Tilslutning til 230V forsyning: Nem installation med standard el-forsyning, hvilket gør integrationen i dine eksisterende systemer enkel og effektiv.
  • Dæmpbar: Juster belysningsniveauet efter dine behov og skab den perfekte atmosfære til ethvert rum, om det er til daglig brug eller særlige anledninger.
  • Inkluderet endeprop: Sikrer en nem og sikker afslutning af installationen uden behov for yderligere komponenter.
  • Kompakt design: Med dimensioner på kun 80 x 35 x 35 mm passer denne ledningsdæmper perfekt ind i trange rum, hvilket gør den ideel til både hjemme- og kommerciel brug.
  • IP20 klassifikation: Bemærk, at denne dæmper ikke er modstandsdygtig over for vand, og er derfor bedst egnet til indendørs anvendelse, væk fra fugtige miljøer.

Anvendelsesmuligheder

Tag kontrol over dine lysmiljøer med denne alsidige ledningsdæmper. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem eller opnå den ideelle arbejdsbelysning på kontoret, giver dæmperens brugervenlige funktioner og præcise lysstyringsmuligheder dig den fleksibilitet, du har brug for.

Ledningsdæmperen er også ideel til butiksvinduer, restaurationsmiljøer og andre kommercielle steder, hvor differentiering i lysets intensitet kan bidrage til at forbedre kundeoplevelsen.

Installation og Brug

Installer let ved at forbinde ledningsdæmperen til det eksisterende 230V strømnet. Dens kompakte dimensioner betyder, at den kan placeres diskret, uden at være til gene. Med den medfølgende endeprop sikres en glat og sikker installation, som holder til daglig brug.

Ved at være nem at integrere og yderst funktionel, er denne ledningsdæmper en nødvendighed for alle, der ønsker at optimere og tilpasse deres belysningssystemer med minimal indsats og maksimal effekt.

Konklusion

For dem, der søger en pålidelig, enkel og effektiv måde at styre lysstyrken på deres 230V Neon COB-belysning, er denne ledningsdæmper den perfekte løsning. Den leveres komplet med en endeprop for enkel installation, og dens justerbare funktioner gør den ideel til både privat og kommerciel brug. Husk at beskytte den mod fugt, da dens IP20 klassifikation ikke giver beskyttelse mod vand. Tilfør dit lysprojekt et ekstra lag af fleksibilitet og kontrol med denne pålidelige ledningsdæmper.

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde35 mm.
Bredde80 mm.
Dybde35 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V