Ledningsdæmper
Inkl. endeprop og fjernbetjening, til 230V Neon COB, maks. 50 m.

12502-0

New product

Ledningsdæmper - Inkl. endeprop og fjernbetjening, til 230V Neon COB, maks. 50 m. Udvid

Hvis du gerne vil kunne dæmpe din LED strip uden vægdæmper er dette løsningen for dig.

Med denne dæmper kan du dæmpe LED strippen direkte på ledningen og tilpasse lysstyrken som du ønsker det.
Samtidig har du også en fjernbetjening hvis du vil styre lyset på afstand.


Stik med dæmper til 230V Neon COB.

Kan tilsluttes direkte til enkelt farvet LED strip.

Kan trække op til 50m 230v LED strip.

Dimensioner: 80x35x35 mm.

Læs mere..

DKK 128,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Oplev en verden af fleksibel belysning med denne alsidige ledningsdæmper, der er designet til at opfylde dine behov for moderne lysstyring. Med en praktisk størrelse på 80 x 35 x 35 mm passer den nemt ind i mange forskellige installationsmiljøer.

Funktioner og Fordele

Dette produkt er ideelt til boligejere, der ønsker en bedre kontrol over deres belysning, eller til professionelle installatører, der kræver pålidelig og effektiv dæmpning til større projekter.

  • Tilslutning: Designet til at blive tilsluttet direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og ligetil.
  • Dæmpningsfunktion: Mulighed for at justere lysstyrken efter behov, hvilket skaber den perfekte atmosfære, uanset situationen.
  • Inkluderer endeprop og fjernbetjening: Praktiske tilføjelser, der sikrer en problemfri oplevelse fra start til slut.
  • Maksimal kapacitet: Understøtter op til 50 meter Neon COB, hvilket gør den velegnet til både små og store installeringer.
  • IP20 rating: Da produktet er ikke modstandsdygtigt over for vand, er det bedst egnet til brug i tørre indendørs miljøer.

Anvendelsesmuligheder

Med sin evne til at ændre lysstyrken spiller ledningsdæmperen en nøglerolle i forskellige belysningsprojekter. Brug den i stuer, kontorer, butikker eller andre indendørs steder, hvor der er behov for fleksibel belysningsstyring.

Produktetet er særligt ideelt til kreative belysningsdesigntyper såsom accentbelysning, der skal tilpasses de varierende stemninger eller specifikke krævende arkitektoniske elementer.

Installation og Betjening

Installation er hurtig og ukompliceret, takket være det medfølgende tilbehør og en klar opsætningsvejledning. Den medfølgende fjernbetjening giver brugeren mulighed for nemt at justere lysindstillinger uden behov for manuel adgang til enhederne.

Bemærk dog, at grundet IP20 klassificeringen er det vigtigt at sikre, at dæmperen installeres i omgivelser, som ikke udsættes for fugt eller direkte vandpåvirkning.

Konklusion

Denne ledningsdæmper repræsenterer en kombination af avanceret teknologi og praktisk anvendelse, hvilket gør den til et essentielt værktøj for dem, der ønsker at maksimere deres belysningsinstallations potentiale. Uanset om du planlægger et privat boligprojekt eller en større kommerciel installation, tilbyder denne ledningsdæmper en klar fordel med sin effektive, sikre og brugervenlige kontrol over Neon COB belysningsløsninger.

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde35 mm.
Bredde80 mm.
Dybde35 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V