Outlet: Nordlux Pære E14 Filament C45 4,6W 470LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

9406-0

New product

Nedsat pris! Outlet: Nordlux Pære E14 Filament C45 4,6W 470LM 2700K, Hvid Udvid

DKK 20,77

inkl. moms

DKK 31,95 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Elegance og Effektivitet i Én Pære

Oplev belysning på et nyt niveau med denne fantastiske pære designet af Nordlux. Den kombinerer stilfuldt design med effektiv lyskvalitet, hvilket gør den ideel til ethvert moderne hjem eller kontor. Udskift dine gamle pærer med denne fremragende løsning for at opnå maksimal belysning uden at sprænge budgettet.

Specifikationer og Funktioner

  • Tilslutning: Tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og ligetil.
  • Lysstyrke: Med en lysstyrke på 470 lumens, sikrer denne pære, at du får en stærk og klar belysning i dit rum.
  • Spredningsvinkel: Den indbyggede 360 graders spredning betyder, at lyset fordeles jævnt, hvilket eliminerer mørke hjørner og skaber en indbydende atmosfære.
  • Lyskvalitet: Med en RA-værdi på 80-85, opnår du en lyskvalitet, der er tilstrækkelig for de fleste behov, og som naturligt viser alle farver flot og æstetisk.
  • Farvetemperatur: Pæren tilbyder en behagelig farvetemperatur på 2700K, hvilket giver en varm og indbydende glød.

Fordele ved Nordlux E14 Filament Pære

Den glødelampe-lignende filamentdesign giver ikke blot pæren et retrolook, men sikrer også en energieffektiv ydeevne. LED-teknologi sikrer, at pæren bruger mindre energi end traditionelle pærer, hvilket sparer penge på elregningen samtidig med at sikre en lang levetid.

Anvendelsesmuligheder

Den alsidige hvide finish gør Nordlux E14 Filament pæren perfekt til en bred vifte af anvendelser. Den kan bruges i alt fra dekorative armaturer til praktisk belysning i hjemmet, og den passer perfekt i både moderne og klassiske indstillinger.

Uanset om den bruges i hjemmet, på kontoret eller i dekorative udstillinger, leverer denne pære ikke blot lys, men også stemning. Pærens design sikrer, at den tilfører en æstetisk komponent til rummet.

Konklusion

Nordlux E14 Filament C45 4,6W pæren er mere end blot en lyskilde – det er en investering i livskvalitet og komfort. Med dens overlegen lyskvalitet, lange levetid og energieffektivitet er det det perfekte valg for dem, der værdsætter både funktionalitet og stil i deres belysningsløsninger.

Lyset
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Spænding230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".