Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND, Klar

Nordlux Nordlux

10982-0

New product

LED filament pære med en E27 fatning, der kombinerer et klassisk formsprog med LED-teknologiens mange fordele. LED pæren har et lavt energiforbrug og en lang levetid og kaster et meget varmt lys fra sig. I forhold til en almindelig LED pære så er fordelen ved en LED filamentpære, at filamentpære sender lyset hele 360 grader rundt, hvorimod en almindelig LED pære ofte har retningsbestemt lys. Derudover har LED filament pæren et meget flot udtryk, hvilket gør, at mange vælger denne type pære, hvis pæren skal være meget tydelig og dermed indgå som en del af lampens design.


Læs mere..

DKK 129,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning

Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND er en højtydende LED-pære, der giver en imponerende belysning i ethvert rum. Med en effekt på kun 2W er denne pære energieffektiv og miljøvenlig. Den er designet til at tilsluttes en standard 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Jævn fordeling af lys

Det mest bemærkelsesværdige ved Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND er dens lysstyrke på 150 lumens og dens høje spredning på 360 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet og eliminerer mørke pletter. Uanset hvor du placerer denne pære, kan du være sikker på at få et behageligt og ensartet lys i hele rummet.

Naturlig og ægte farvegengivelse

En vigtig faktor at overveje, når man vælger en lyskilde, er lyskvaliteten. Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte og viser alle farver på en flot måde. Uanset om du bruger denne pære til at læse, arbejde eller dekorere, vil den sikre, at farverne fremstår klare og livagtige.

Tilstrækkelig belysning til ethvert behov

Med en lysstyrke på 150 lumens er Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND ideel til de fleste behov. Denne pære kan bruges som primær belysning i mindre rum eller som supplement til eksisterende belysning i større rum. Uanset om du har brug for lys til at arbejde, læse eller slappe af, vil denne pære sikre, at du har tilstrækkelig belysning til at udføre dine opgaver komfortabelt.

Samlet set er Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND den perfekte løsning, hvis du leder efter en energieffektiv, stilfuld og højtydende lyskilde. Med dens jævne fordeling af lys og høj lyskvalitet er denne pære egnet til enhver boligindretning og enhver belysningsbehov. Uanset om du bruger den i dit hjem, på kontoret eller i en kommerciel indstilling, kan du være sikker på at få et imponerende og behageligt lys.

Lyset
Lysstyrke150 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug2W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".